Eltera

Lærling og jobb

Mange av våre kunder og oppdragene vi løser for dem er litt utenom det vanlige. Det gjør oss til en arbeidsplass der du får sjansen til å jobbe med mange interessante oppgaver, og god anledning til å holde deg oppdatert på det nyeste i faget

Ledige stillinger

En jobb er ikke bare en jobb. Det er de daglige oppgavene som avgjør om du får brukt det du kan, og om du utvikler deg videre i yrket. Hos oss får du jobbe med kunder som gir deg gode utfordringer, og oppgaver å vokse med. Vi trenger stadig nye medarbeidere, her kan du se om vi trenger noen akkurat nå.

Send søknad til post@eltera.no eller ring 901 40 100

Lærlingplass

Som lærling vil du ha ekstra glede av muligheten til å jobbe med oppdragsgivere som tar i bruk avanserte løsninger. Du lærer mer, og blir en dyktigere fagperson, når du får utdanningen din i et miljø som hele tiden ligger i forkant av den tekniske utviklingen. Som lærling vil du derfor ha ekstra glede av muligheten til å jobbe med våre oppdragsgivere. Mange av dem tar i bruk avanserte løsninger som peker fremover og er med på å gi deg en bedre utdanning.

 

SE_ELTERA_0216_1725_laerlingplass

Interessert i lærlingplass?

Eltera utfører alt fra prosjektering til installering av alle typer el-anlegg.

Våre leverandører