Spar energikostnader og miljøet

Finn ut av hvordan du kan gjøre store energibesparelser som både gir reduksjon i energikostnadene og utslipp av miljøgifter. Informasjonsmøtet 5. desember er rettet mot næringslivet og landbruket.

 Under informasjonsmøtet vil vi gå igjennom de nye reglene, vi vil vise deg konkret hvor mye du kan spare ved å bytte til nye LED-armaturer og solceller. Vi vil også se på mulighetene nye energieffektive løsninger gir for mer optimal tilpasning av lysbehovet, samt reduskjson i energiforbruket.

Ny guide "Fordel med LED-armaturer"

Vår nye guide er rettet mot næringslivet, og viser fordelene ved bruk av LED-armaurer. Guiden gir også eksempler hentet fra ulike prosjekter.

Guiden deles ut gratis til alle som melder seg på informasjonesmøtet. I tillegg deles presentasjoner og annen informasjon som gjennomgås under møtet. 

Bærekraftig drift med solceller

Næringsbygg er ofte ypperlig for montering av solcelleanlegg. De store flate takene som mange næringsbygg har, er et godt utgangspunkt for å montere et optimalisert og omfattende solcelleanlegg som produserer betydelige mengder energi.

Med et stort solcelleanlegg kan du ikke bare spare store summer i strømkostnader, men også sikre bedriften din bærekraftig og ren energi. Et solcelleanlegg vil i tillegg kunne være et tydelig signal til omverdenen om at din bedrift tar klima og bærekraft på alvor.

Informasjonsmøte 5. desember 2023 for næringslivet og landbruket

Klokken: 1100- 1230
Sted: Milepelen Vertshus, Bunesveien 19. 2120 Sagstua
Det vil bli enkel servering.

Ønsker å delta?
Bruke skjemaet under til å melde deg på.

Meld deg på ved å sende inn skjemaet under