Vi ønsker å styrke temaet med bas og servicemontør

Eltera Skagerrak AS er et elektrikerselskap i stor vekst, med fokus på fremtidens løsninger. Eltera Skagerrak AS er en del av ElteraGruppen, og har sitt kontor i Porsgrunn.

Vi søker etter en bas og servicemontører Gr. L

Frist: 04.08.24                  

Ansettelsesform: Fast 

SØK HER  

Vi ønsker å styrke teamet med flere dyktige medarbeidere!

Eltera Skagerrak AS er et elektrikerselskap i stor vekst, med fokus på fremtidens løsninger. Eltera Skagerrak AS er en del avElteraGruppen, og har sitt kontor i Porsgrunn. I dag er vi ca. 50 ansatte i Porsgrunn. Innenfor eget hus har vi bred erfaring innen utførelse av sterkstrøm- og svakstrømsinstallasjoner, prosjektering og byggautomasjon, hovedsakelig innenfor næringsinstallasjoner. Vi har i hovedsak oppdrag i Grenlandsområdet. Vi søker nå totalt fire montører til rollene som Bas og selvstendige servicemontører. Rollene som bas og servicemontør er svært viktige roller hos oss. Ved å bidra til å sikre at våre kunder er så fornøyd at de vil ha oss som sin foretrukne elektriker neste gang de har et behov, er en leveregel og en suksessfaktor for oss. Vi er ambisiøs og engasjert aktør som er opptatt av å bygge en inspirerende arbeidsplass med godt arbeidsmiljø, faglig utvikling og sosiale aktiviteter. Vi håper vi få deg med på laget.

 

Om arbeidshverdag og arbeidsoppgaver

Hos oss er arbeidsdagen variert. Du vil kunne jobbe med installasjon, feilsøking, vedlikehold og service- og nyinstallasjoner av elektriske anlegg. Du vil være ansvarlig for å utføre elektrisk arbeid i henhold til lover, forskrifter og standarder, og for ha god kunnskap om elektrisk sikkerhet. Dette inkluderer installasjon vedlikehold, feilsøking av elektriske systemer og utstyr i hovedsak innenfor næringsbygg i tillegg til noen private anlegg. Som Bas vil du ha ansvar for den daglige ledelsen på byggeplass. Du vil ha tett dialog med prosjektleder, kolleger og andre faggrupper på byggeplassen. Du vil få også få innsikt i økonomi, prosjektering, fremdrifts- og ressurs styring og praktisk utførelse.

 

Du vil være en viktig del av vårt team, og må derfor være god til å kommunisere og samarbeide godt med kollegaer, andre fagfolk og kunder. Du vil også gi råd og veiledning til kunder om produkter og annet innenfor elektro. Sist og ikke minst så vil dokumentasjon av utførte oppdrag og prosjekter være en viktig del av jobben.

 

Hvem er du?

Vi ønsker deg som er ansvarsbevisst, selvgående og har et sterkt ønske om å yte det lille ekstra. Du er serviceinnstilt og har evne til å raskt sette deg inn i kundenes problemstillinger og finne gode løsninger. Du er strukturert og evner å prioritere. Du er ikke redd for å ta initiativ og du tar ansvar. Du er selvgående, men samtidig en god lagspiller. Du liker å utvikle deg, og tilegner deg kontinuerlig ny og nødvendig kunnskap innen ditt fagfelt.

Vi Tilbyr

 • Et positivt, inkluderende og godt faglig arbeidsmiljø
 • Gode muligheter for å bygge en karriere og personlig utvikling
 • Kurs via vår interne skole, EG Skolen
 • Frihet til å styre og planlegge din egen arbeidshverdag
 • Variert arbeidshverdag, som team og alene
 • Konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger. 
 • Servicebil og fri mobil
 • Mulighet til å sette ditt fotavtrykk på bedriften
 • Bonusordning

Ønskede kvalifikasjoner

 • Fagbrev elektriker Gr. L eller S
 • Evne til å ta ansvar og jobbe selvstendig
 • Strukturert og evne til å prioritere
 • Erfaring fra service- og prosjektarbeid er en fordel
 • Må ha førerkort klasse B

Det er selvfølgelig viktig at du fyller flere av de ovennevnte kompetansekravene, men det vil være din personlighet, engasjement og motivasjon for akkurat denne stillingen som vil være avgjørende.

Hvis du har spørsmål så ta kontakt med Aleksander Fredriksen på aleksander.fredriksen@eltera.no , evt. mobil 95 70 12 51 .

Vi behandler søknader fortløpende

Om arbeidsgiver

ElteraGruppen, et stort elektrokonsern som dekker alle behov innen elektroinstallasjon, sikkerhet, internkontroll, ekomnett, elbillading og solcelleanlegg. Konsernet eies av ansatte i alle virksomhetene og Valedo Partners, og består i dag av 17 selskaper med en total omsetning på ca. 1,3 Mrd NOK i 2023. Les mer om oss på www.elteragruppen.no