Få hjelp til å spare strøm

Klimaendringene og de galloperende strømprisene gjør at vi må tenke nytt om strøm. Vi er i Eltera kan strømstyring, og gir deg gjerne råd for å finne de beste løsningene for deg og dine behov. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat!

Slik fungerer smart strømstyring

Smarthub

Selve hjernen og hjertet i det smarte hjemmet. Smarthuben kobler sammen alle de smarte produktene i hjemmet ditt og sørger for at de samarbeider. Dette er huben som gjør energismarte hjem mulig.

FAQ Smarthub

HAN-sensor

En HAN-sensor måler ditt forbruk i sanntid, samtidig som den gir historisk data av ditt strømforbruk. Husk at du må ringe nettselskapet for å åpne HAN-porten før installasjon.

FAQ HAN-sensor

Termostat

Termostaten lar deg kontrollere varmen i hjemmet ditt, både direkte på termostaten og fra en app til din telefon. Med et moderne design, som passer rett inn i norske veggbokser, hjelper termostaten deg med å styre varmen på en energibesparende måte.

FAQ Termostat

16A Relé

Med 16A relé kan du styre varmtvannsberederen svært enkelt, og sørge for at den ikke varmer opp vannet når strømmen er på sitt dyreste - slik at du sparer penger. Reléet kan også kobles opp til andre brytere eller lignende i din bolig.

FAQ 16A Relé

ElteraGruppen - Fremtidens førstevalg

Produkter du kan koble til Futurehome for å spare strøm

Klikk på et ikon for å lese mer

Strømkontroll fra FutureHome

Et enkelt utgangspunkt for smart strømstyring er StrømKontroll-pakken fra FutureHome. Om du får installert komponentene fra StrømKontroll-pakken av en kvalifisert elektriker hjemme hos deg så kan du få 35% av kostanden tilbake i Enovastøtte.

Vil du vite mer om produktene som hjelper deg med å spare strøm? 

Rekordhøye strømpriser krever fremtidens løsninger

Stadig økende strømpriser gjør at flere og flere av oss ser på hva vi kan gjøre for å redusere strømforbruket vårt, og dermed også strømkostnadene våre. 

Noen tenker kanskje at man må dusje én gang i uka eller slutte å unne seg morgenkaffen for å spare på strømmen. Heldigvis finnes det langt mer fornuftige løsninger som gjør at man kan beholde komforten og samtidig spare seg for vesentlige utgifter knyttet til strøm. 

Med smart strømstyring kan du redusere dine strømtopper og strømkostnader!

Ta kontroll over strømforbruket ditt! 

Ved å sette opp styringssystemer på oppvarming og varmtvann vil du kunne sørge for å spare der det virkelig monner. Tall fra 2021 viser tross alt at henholdsvis 64,6% og 19,4% av strømregninga stammer fra oppvarming og varmtvann. 

Med en strømpris på 500 øre per kWh vil en gjennomsnittlig husstand bruke 78.000kr (uten strømstøtte) på oppvarming og varmtvann i året. Det er klart at det er mye penger å spare på å redusere dette forbruket på en smart måte.

Husk likevel at ingen hjem er like, og at det derfor er lurt å få gode råd fra kompetente elektriker om hva som passer best for deg og dine behov. 

Få råd om strømsparing

Ved å sende inn skjemaet nedenfor vil du få råd fra våre elektrikere om hvordan du best mulig kan spare strøm ved hjelp av smart strømstyring. Fortell oss litt om dine behov og ønsker, så tar vi kontakt med deg!

Vi stiller gjerne opp på befaring, og ønsker alltid å finne løsninger som er til det beste for våre kunder. 

Ingen boliger er like, og derfor skreddersyr vi løsningene som passer best for hver enkelt kunde.