Med StrømKontroll fra FutureHome er du sikret Enovastøtte

Dersom man installerer miljøvennlige løsninger i hjemmet, har man mulighet til å få Enovastøtte. Likevel er det slik at mange ikke er klar over hvor mye de kan få, og hva som skal til for å få støtte. Visste du for eksempel at du kan få opp til 10.000 kroner i støtte når du installerer smart strømstyring i din bolig? 

Det kan være vanskelig å ha oversikt på hva som må gjøres for å tilfredsstille kravene for Enovastøtte – derfor foreslår vi et enkelt alternativ for deg. StrømKontroll fra FutureHome er en helhetlig strømstyringspakke som tilfredsstiller kravene til Enovastøtte. Støtteordningen innebærer at du får tilbake 35 % av kostnadene for din installasjon.


Klikk her for å lese mer om strømsparing! 

SmartKontroll fra Futurehome er et godt alternativ når man skal få installert smart strømstyring. Det er likevel viktig å ta kontakt med en elektriker for å få råd om hva som passer best for deg og dine behov. 

Det beste med smart strømstyring er likevel at man ikke trenger å ofre på komforten for å redusere strømforbruket. Med strømstyring kan du sørge for at du bruker mindre strøm når strømprisen er på sitt høyeste, og dermed unngår du de verstepristoppene.

 Vi vet at de største strømkostnadene er knyttet til oppvarming og varmtvann. Med strømstyring kan du enkelt sørge for å senke temperaturen i rom som ikke brukes ofte, og sørge for at varmtvannsbrederen kun bruker strøm ved behov. Ved å gjøre noen enkle grep kan du sørge for at du sparer flere tusen på strømregninger i året – ta kontakt med oss i Eltera for en uforpliktende rådgivning om smart strømstyring i dag! 

StrømKontroll-pakken inneholder følgende:

Smarthub - Her kobles alle de smarte produktene sammen

HAN-sensor – Her måles strømforbruket ditt i sanntid

Termostat – Termostat i tidløst design som lar deg regulere varmen i hjemmet ditt.

16A relé – Styrer varmvannsberederen til å varme opp vann på de mest gunstige tidspunktene. 

StrømKontroll-pakken inneholder minimumskravet av produkter som kreves for å oppfylle kriteriene for Enovastøtte. Dersom man legger til flere produkter som hjelper til med strømsparing kan støtten man mottar øke. Det er også viktig å huske på at alle produkter må være installert av en kvalifisert elektriker dersom man skal kunne få Enovastøtte. Nettopp derfor er det en god idé å forhøre seg med en elektriker når man skal skaffe smart strømstyring til sin bolig. 

Vi i Eltera kan strømstyring, og kan hjelpe deg med å finne løsningen som passer best for deg og dine behov. Fyll ut skjemaet under for å få gode råd om smart strømstyring!

Få råd om strømsparing

Ved å sende inn skjemaet nedenfor vil du få råd fra våre elektrikere om hvordan du best mulig kan spare strøm ved hjelp av smart strømsparing. Fortell oss litt om dine behov og ønsker, så tar vi kontakt med deg!

Vi stiller gjerne opp på befaring, og ønsker alltid å finne løsninger som er til det beste for våre kunder. 

Ingen boliger er like, og derfor skreddersyr vi løsningene som passer best for hver enkelt kunde.