ALTI Lietorvet

Alti Lietorvet

310 solcellepaneler ble skreddersydd for å dekke Lietorvet kjøpesenters behov for optimal ytelse. Resultatet er egenprodusert grønn strøm og reduskjon i karbonavtrykket. 

Alti Lietorvet har over 20 butikker med en bred butikkmiks og fokus på faghandel. Jeg tror at alle valg vi gjør som bidrar til en grønnere verden er med på å styrke vårt omdømme. Vi jobber hver eneste dag for å gi våre kunder den beste handleopplevelsen og vi har fått flere tilbakemeldinger fra kundene om at de er positive til at vi har et stort fokus på miljøet i alt vi gjør på senteret, sier Katrine Nakken, senterleder på Alti Lietorvet. 

Katrine Nakken

Vi reduserer eget karbonavtrykk

Forbrukere har aldri før vært mer miljøbevisste enn det de er i dag og jeg tror også at forbrukerne velger de mer miljøvennlige alternativene om det er mulig. 

Derfor er det viktig for oss som driver med handel og forbruk hver eneste dag å ta de grønne grepene vi kan og et av disse grepene er energieffektivisering av bygget og å montere solceller på taket. 

Resultatet er mindre bruk av energi og reduksjon av karbonavtrykket, avslutter Katrine Nakken. 

Solceller ALTI

Skreddersydd energieffektiv løsning

Vi har energioptimalisert varme og kjøleanlegget og installert nytt solcelleanlegg på hele taket. På dette prosjektet har vi valgt å samarbeide med Evoltic. Evoltic er et norsk selskap med omfattende kunnskap og erfaring med solceller.

I samarbeid med Evoltic, har vi skreddersydd den optimale løsningen for Alti Lietorvet. Resultatet er både reduksjon i energiforbruket og produksjon av egen fornybar grønn energi, forteller Aleksander Fredriksen, daglig leder i Eltera Skagerrak.