Hos Eltera Nesbru kan du alltid utvikle deg

Hos Eltera får mange muligheten, gjennom hardt arbeid, til å ta fatt på reisen fra montør til ledende stillinger – prosjektleder er en av dem. Det fikk Nicolai Kronen muligheten til å gjøre. 

Nicolai har vært en del av Eltera Nesbru i mange år, og trives fremdeles godt i jobben. Noe av det viktigste for Eltera som helhet er å ta vare på de ansatte. Det er like gjeldende om du er nyansatt eller har vært i bedriften i mange år. Trivsel, videreutvikling og selvstendighet er viktige nøkkelord for å få til dette. 

Hos Eltera Nesbru er det mye fokus på karrierereisen. Det skal være rom for å gå videre til andre stillinger, videreutvikle kompetansen og eventuelt å gå videre til andre ElteraGruppen-bedrifter. Det har Nicolai Kronen fått kjenne på i praksis. 

Fra montør til prosjektleder

Nicolai Kronen hadde jobbet hos Eltera Nesbru i seks år som reisemontør. Da var fokuset på å utføre el-installasjoner i butikker. Nå har han gått over til å bli prosjektleder. 

– Jeg ville bli prosjektleder for å utvikle meg videre, og styre prosjekter fra A til Å. Det er helt nye omgivelser og utfordrende oppgaver. Jeg får også lede og utvikle andre ansatte. Eltera satser veldig på sine egne elektrikere, og utvikler dem i retningen de selv ønsker, sier han. 

En elektriker bærer en stor rull med ledninger nedover en gang

God prosjektering er essensielt for å skape et godt resultat for kunden.

Nicolai forteller at arbeidshverdagen fordrer god kommunikasjon med både ansatte og kunder. Det handler mye om befaringer, å prise jobber og oppfølging. Han føler selv på et stort ansvar, og vektlegger å levere på tid. 

– Jeg tar ansvaret alvorlig, og føler meg heldig som får jobbe med det jeg liker. Jeg har selv gått fra å være montør til prosjektleder, og det er kult at de satser på egne ansatte inn i kontoret. Man får ekstra lojalitet. Da jeg ønsket å bli prosjektleder fikk jeg verktøyene jeg trengte for å få det til, sier Nicolai.

Videre trekker han frem arbeidsmiljøet som en av hovedgrunnene til at han trives så godt.

– Det beste med å jobbe her er spennende oppgaver og gode kollegaer. Vi har gode kunder, og godt samhold blant de ansatte. Det at de satser så hardt på utvikling gjør også mye med trivselen. De lar montørene få kurs, opplæringsmuligheter og alt annet de ønsker. Det gir også bedre resultater til kundene, avslutter han.

Vil du jobbe i Eltera? 

Ønsker du å søke på jobb hos oss, kan du benytte skjemaet under.