Karriere i Eltera

Vi i Eltera er stadig på leting etter dyktige, engasjerte og fagsterke folk. Vi har selskaper i Nesbru, Lillehammer, Gjøvik, Innlandet, Stavsjø, Porsgrunn, Stavanger, Gardermoen og Trondheim.

Eltera – et selskap i vekst

Vi er per i dag 140 ansatte som står for en samlet omsetning på 280 millioner i året, men vi stopper ikke der. Veksten fortsetter, og Eltera har hele tiden behov for dyktige og selvstendige elektrikere. Det er naturligvis viktig å løse de daglige oppdragene, men også å bidra til den gode sosiale kulturen vi har i avdelingene.

Med vekst følger også nye utfordringer. Vi som allerede jobber i Eltera er trygge på at utfordringene som ligger foran oss hver dag kan løses på egen hånd, med kollegaer, eller i samråd med en av våre meget kompetente samarbeidspartnere. Her har du dessuten muligheten til å skape nye oppdrag ut av den minste jobb, så uavhengig av veksten vil livet som elektriker hos Eltera aldri bli kjedelig.

Elektriker i Eltera

Hos Eltera er vi opptatt av å løfte frem dyktige medarbeidere. Her får du muligheten til å forme din egen arbeidsplass og hverdag. Vi vil sørge for at de med ambisjoner om karriereutvikling, faglig påfyll eller som bare liker å ta fatt på nye utfordringer sammen med gode kollegaer skal få muligheten til det.
Her blir du belønnet for godt arbeid og gode evner. Alle som viser at de vil og kan får sjansen når muligheten seg. Vi er veldig godt kjent med verdien av å bygge gode medarbeidere, og tilbyr derfor en solid karriereutvikling. Derfor står vi på for at våre ansatte skal få utfordringene de ønsker her hos Eltera, sammen med gode lønnsvilkår og bonusordning.

Lærling i Eltera

Som lærling hos Eltera kan du være sikker på at du vil få prøvd deg på mye forskjellig, og at du får støtte fra gode instruktører. Vi jobber på varierte prosjekter, som igjen sørger for at våre lærlinger lærer seg å mestre ulike utfordringer. Vi skaper dyktige elektrikere med bred kompetanse innen faget.

Hverdagen i Eltera

Hos Eltera har vi fokus på at det skal være hyggelig på jobb, og alle som jobber her gjør sitt ytterste for at kollegaene skal ha en god dag. Vi har en flat struktur med åpne dører, og vi opplever at tilliten vi gir våre ansatte blir høyt verdsatt. Fornøyde medarbeidere er ganske enkelt bedre medarbeidere, så her møter du kun bra folk.