– Det å være lærling i Eltera er veldig positivt

19-åringen Felix jobber som lærling i Eltera, og skal snart på utplassering til Sardinia!

– Det å være lærling i Eltera er veldig positivt. Hvis du går elektro og vurderer å gå ut i lære så anbefaler jeg å søke Eltera, sier Felix.

Vi i Eltera arbeider for at våre ansatte skal glede seg til å gå på jobb hver dag. Hos oss får du muligheten til å forme din egen arbeidsplass og hverdag. 

Frihet under ansvar

– Eltera er et veldig bra firma med mye bra folk. Som lærling i Eltera så har du mye frihet i jobben, samtidig som du også har mye ansvar, forteller 19-åringen.

Har du lyst til å lære, og liker å vise hva du kan få til? Hos Eltera får du muligheten til nettopp det. 

Foto: Marius Iversen / Marius Iversen Films. 

Et godt arbeidsmiljø

Et godt arbeidsmiljø er viktig uansett hva du jobber med. Våre elektrikere har alle vært lærlinger, og de vet hvor viktig det er med god veiledning og muligheten for utvikling under læretiden.

– Når jeg jobber med montører så føler jeg meg ikke som en lærling, og jeg blir heller ikke behandlet som en lærling. Jeg blir behandlet som en montør, som er på lik linje med de andre montørene, forteller Felix.

Mulighet for utplassering

– Hvis man ønsker å ha lærlingsplass noe annet sted i Europa så er det fullt mulig å få til i Eltera. 

Han fortsetter. 

– Jeg skal være utplassert i Italia i tre måneder, på Sardinia og der skal jeg jobbe som elektriker. Jeg ser veldig frem til det, og jeg tror jeg kommer til å ha veldig bra fagbrev og mange sosiale opplevelser, avslutter han.

Vil du jobbe i Eltera?

Ønsker du å søke på jobb hos oss, kan du benytte skjemaet under.

Dra og slipp fil her, eller klikk for å laste opp

Dra og slipp fil her, eller klikk for å laste opp