- Hos Eltera Ringsaker får vi stadig nye prosjekter!

På Eltera Ringsaker er det ikke mangel på variasjon i hverdagen! Vi tok en hyggelig prat med daglig leder Ole Andreas Bergli om prosjektene i Eltera Ringsaker.

Fra arbeid på operasjonsstuer - til studentleiligheter på Hamar – her er det prosjekter som dekker alle tjenester innen elektrikerfaget.

Belysning er en stor del av anbudene til Eltera Ringsaker, der fargeendring spiller en viktigere og større rolle enn før. Oppdragene varierer fra skole til institusjoner. 

Mange anbud mot det offentlige og andre entreprenører 

Avdelingen har blant annet rammeavtale hos Sykehuset Innlandet.

- En av de mest spennende jobbene her var når Sykehuset Innlandet skulle endre belysningen på operasjonsstuene. De ville ha en måte å endre fargen på lyset etter type operasjon, spesielt viktig for å få en realistisk gjengivelse av kropps- og ansiktsfargen. Det gjør også at legene får bedre arbeidsforhold, i tillegg til at lengre operasjoner blir mer behagelige, forteller Ole Andreas.  

Eltera Rngsaker jobber med anbud både mot det offentlige og andre entreprenører i området, og har blant annet vunnet anbud på ombygging av høyskolen på Rena, studentsamskipnaden på Hamar på 150 leiligheter, elbilladere til Ringsaker Kommune – og kontorbygg på Russjekta. Her blir det arbeid godt utover neste år.


Flere taklys på rekke og rad

Lysinstallasjoner og andre jobber tilknyttet belysning er en viktig del av jobben!

Godt arbeidsmiljø er en forutsetning for gode prestasjoner!

I Eltera Ringsaker er det stort fokus på godt arbeidsmiljø. Ledelsen setter stor pris på at alle ansatte trives, og når man er mer fornøyd med jobben sin fører det til god personlig vekst hos de ansatte.

- Vi har et godt arbeidsmiljø og mener det er en forutsetning for at folkene presterer. Det er et av våre hovedfokus. Hvis du vil jobbe hos oss, er det fordi du vil jobbe med de beste folkene i en fremoverlent bedrift. Vi ønsker å utvikle oss i takt med markedet og med teknologien som kommer, forteller Ole Andreas.

Delt kunnskap og faglig påfyll gjennom ElteraGruppen

Som en del av ElteraGruppen er det flere fordeler, som blant annet en bredere kundebase over hele Norge. Her kan man dra nytte av hverandres kunnskap og ekspertise. Det er også mye rom for å strukturere din egen hverdag. 

- Vi deler kunnskap med alle våre søsterbedrifter, og det gjør også at vi får mye variasjon og faglig påfyll. Det er viktig for meg å kunne påvirke min egen arbeidshverdag og min egen fremtid. Det er en kjempestor fordel du har i ElteraGruppen, bekrefter Ole Andreas.

Det er godt lærling-miljø i Eltera. Med store, varierte oppgaver – fra bolig og hytter, til projekt og ITB får man dykke inn i mange ulike fagområder.

- Det er morsomt å hjelpe lærlinger ut i yrket, og jeg synes det er givende å se unge gutter og jenter som utvikler seg, tar faget og tar store skritt – faglig og personlig. Vi har alle typer oppdrag, og gir deg alle utviklingsmuligheter du ønsker. Her kan du bygge din egen hverdag og gjøre det du ønsker for å lykkes i jobben, forteller Ole Andreas.

To menn ser på en pc og samarbeider

- Det viktigste fremover er å fokusere på det vi er gode på. Opprettholde god kundekontakt og levere varene. 

Spennende prosjekter som bidrar til lokalsamfunnet

Eltera leverte en komplett leveranse for studentsamskipnaden, med rehabilitering og installasjoner av gamle hybler fra 60-tallet. På hovedbanen på Sveum har avdelingen levert det nye banelyset, fra en spennende ny leverandør fra USA. 

- Det er utrolig moro å bidra til lokalsamfunnet med elektroinstallasjoner, spesielt på et sted der barn og ungdom bruker mye av tiden sin. Vi setter stor pris på at barn og unge i Brumunddal får gode forhold for idretten sin, avslutter Ole Andreas.

Vil du vite mer

Ønsker du å vite mer om dette eller andre prosjekter, kan du kontakte oss via kontaktskjemaet under.