Daglig leder Magnus Norum har en variert arbeidsdag hos Eltera Elverum. Her jobbes det med flere ulike installasjoner, men det største fokusområdet vil alltid være kundene og deres behov. For å klare å levere den beste opplevelsen til sine kunder mener Magnus at det er essensielt med et godt arbeidsmiljø. 

Daglig leder Magnus Norum smiler til kameraet i et portrettbilde

Magnus mener at de levere bedre tjenester til kundene om de ansatte trives på jobb.

- Vårt viktigste fokusområde i Eltera er jo først og fremst kundene våre. Det er jo dem vi lever av og som vi vil at skal være fornøyde. De må oppleve at vi har levert et godt resultat uansett om oppdraget er lite eller stort. I tillegg har vi et stort fokus på våre ansatte, slik at de skal trives på jobb og ha muligheten til å utvikle seg ytterligere på sine nåværende og eventuelt nye arbeidsoppgaver. Vi er overbeviste om at vi kan tilby bedre tjenester dersom våre ansatte trives på arbeidsplassen, sier Magnus entusiastisk. 

Ingen arbeidsdag er lik 

Hos Eltera Elverum har de en variert ordremasse med alt fra installasjoner i boliger og fritidsboliger, til større oppdrag i næringsbygg samt serviceoppdrag. En slik variasjon i arbeidsoppgaver gir ifølge Magnus en mer spennende arbeidsdag. 

- Siden vi arbeider med såpass mange forskjellige installasjoner så gjør det at alle ansatte hos oss får en variert arbeidsdag, med både små og store utfordringer underveis. Disse utfordringene løser vi sammen, og det fører til en spennende og variert arbeidsdag for alle våre ansatte. 

Magnus smiler til kameraet ute sammen med to kollegaer, foran en varebil

Det er sjelden man ser Magnus uten et smil på lur.

Magnus er raskt ute med å påpeke at et godt arbeidsmiljø også er svært viktig for at de ansatte skal trives godt på jobb. 

- I Eltera Elverum har vi et veldig godt arbeidsmiljø. Alle er veldig flinke til å ta vare på og hjelpe hverandre. Når vi har et godt arbeidsmiljø er det også enklere å ta imot hjelp fra hverandre, og vi tåler å gi hverandre både ris når det trengs og ros når det er fortjent. 

Et selskap i vekst med sunne verdier 

Eltera vokser dobbelt så fort som resten av bransjen, og skal vi tro Magnus så er det mange grunner til at det er tilfellet. Ikke bare mener Magnus at Eltera er en god bedrift å jobbe i, men også at det er en bedrift med gode verdier. 

- Eltera er en bedrift som gjør det veldig bra, og jeg tror at det er på grunn av våre sunne verdier. Vi er opptatt av at kunden skal sitte igjen med følelsen av at de har blitt godt ivaretatt gjennom hele kundeopplevelsen, og at vi har levert i tråd med de forventningene som kunden har. Samtidig tar vi et tak for å finne gode bærekraftige og energieffektive løsninger, som er bra både for miljøet og lommeboka. Jeg tror selvsagt at det gode arbeidsmiljøet vårt også har en del å si for veksten vår, men til syndende og sist kommer det jo ned til om kundene våre er fornøyde eller ikke. Vi kunne aldri ha vokst såpass som vi gjør hvis vi ikke hadde fornøyde kunder, konkluderer Magnus. 

To elektrikere går igjennom planer på en Nille-butikk

Eltera Elverum ute på oppdrag hos en Nille-butikk

Forutsigbarhet gjennom rammeavtaler 

De fleste Elterabedrifter har rammeavtaler som en del av sin drift. Disse rammeavtalene varierer avhengig av bedriftens størrelse og behov, men felles for dem er at Eltera blir et fast kontaktpunkt for alt som omhandler det elektriske behovet for bedriften. Med rammeavtaler så bygger man ofte et langvarig samarbeid, og en god relasjon mellom kunde og bedrift. 

- For oss i Eltera er det viktig å ha noen større rammeavtaler i bunn fordi det er med på å gi oss forutsigbarhet og en kontinuerlig ordreflyt. Det gjør det også mye enklere å bli bedre kjent med kundene sine, og å kunne tilpasse oss etter deres behov og ønsker til enhver tid, avslutter Magnus. 

Vil du jobbe i Eltera?

Ønsker du å søke på jobb hos oss, kan du benytte skjemaet under.

Dra og slipp fil her, eller klikk for å laste opp

Dra og slipp fil her, eller klikk for å laste opp