Vi søker elektriker!

Om oss i Eltera Ringsaker

Eltera Ringsaker ble etablert i 2013, og er i dag en del av ElteraGruppen. Vi utfører oppdrag primært i Ringsaker og Hamar, samt Elverum, Trysil og til dels Vest-Oppland.

Hos oss er det stort fokus på prosjekt- og servicemarkedet. Vi har flere avtaler i offentlig sektor, men jobber også med private aktører.

Vi utfører alt fra prosjektering til installering av alle typer el-anlegg, innenfor næringsbygg, industribygg, offentlige bygg, retail og mye mer. Arbeidet omhandler alle faser – planlegging, gjennomføring og en avsluttende kvalitetskontroll. 

Innad i selskapet har vi bred erfaring på utførelse av sterkstrøm- og svakstrømsinstallasjoner, prosjektering og byggautomasjon, hovedsakelig knyttet til næringsinstallasjoner. Grunnet stadig økende oppdragsmengde søker vi flere montører Gr. L.

Rollen som montør er svært viktig hos oss. Montørene bidrar til å sikre at våre kunder er så fornøyde, at de vil ha oss som sin foretrukne elektriker hver gang de har behov for det. Det er en viktig leveregel og en suksessfaktor for oss.

Vi er en ambisiøs og engasjert aktør, som er opptatt av å bygge en inspirerende arbeidsplass med godt arbeidsmiljø, faglig utvikling og sosiale aktiviteter. Vi håper vi få deg med på laget.

En variert arbeidsdag

Hos oss er arbeidsdagen variert. Du vil kunne jobbe med installasjon, reparasjon, vedlikehold og service- og nyinstallasjoner av elektriske anlegg. Du vil være ansvarlig for å utføre elektrisk arbeid i henhold til lover, forskrifter og standarder, og må ha god kunnskap om elektrisk sikkerhet.

Dette inkluderer installasjon vedlikehold, utredning/feilsøking av elektriske systemer og utstyr, som belysning, strømforsyninger, sikkerhetssystemer, telekommunikasjon etc.

Du vil være en viktig del av vårt team, og må derfor være god til å kommunisere og samarbeide godt med kollegaer, andre fagfolk og kunder. Du må også kunne gi råd og veiledning til kunder om produkter og annet innenfor elektro. Sist og ikke minst, så vil dokumentasjon av utførte oppdrag og prosjekter være en viktig del av jobben.

Hvem er du?

Vi ønsker deg som er ansvarsbevisst, selvgående og har et sterkt ønske om å yte det lille ekstra. Du er serviceinnstilt og har evne til å raskt sette deg inn i kundenes problemstillinger, og finne gode løsninger. 

Du er strukturert og evner å prioritere. Du er ikke redd for å ta initiativ og du tar ansvar. Du er selvgående, men samtidig en god lagspiller. Du liker å utvikle deg, og tilegner deg kontinuerlig ny og nødvendig kunnskap innen ditt fagfelt.

Vi tilbyr:

 • Et positivt, inkluderende og godt faglig arbeidsmiljø.
 • Gode muligheter for å bygge en karriere og personlig utvikling.
 • Kurs via vår interne skole, EG Skolen.
 • Frihet til å styre og planlegge din egen arbeidshverdag.
 • Variert arbeidshverdag, som team og alene.
 • Konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger. 
 • Servicebil og fri mobil.
 • Mulighet til å sette ditt fotavtrykk på bedriften.
 • Bonusordning.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Fagbrev elektriker Gr. L.
 • Evne til å ta ansvar og jobbe selvstendig.
 • Strukturert og evne til å prioritere.
 • Erfaring fra service- og prosjektarbeid er en fordel.
 • Må ha førerkort klasse B.

Det er selvfølgelig viktig at du fyller flere av de ovennevnte kompetansekravene, men det vil være din personlighet, engasjement og motivasjon for akkurat denne stillingen som vil være avgjørende.

Ta kontakt med oss for å søke

Hvis du har spørsmål så ta kontakt med Daglig leder Ole Andreas Bergli på 48079321 / ole.andreas.bergli@eltera.no  

Eller Serviceleder Håvard Kolloen 91717757 / havard.kolloen@eltera.no