Lysdesign

Forskjellen på en tilfeldig og en gjennomtenkt belysning kan være enorm. Vi har opparbeidet oss bred kompetanse innen belysningsløsninger for butikkmiljøer og kontorer. Ta kontakt for en hyggelig prat om hvordan vi kan hjelpe deg med belysning.

Vi vet hvor viktig lys er. God belysning setter stemningen når du går inn i et rom, enten det er et butikklokale, kontor eller en annen virksomhet. Når belysningen stemmer øker trivselen i alle ledd – og ikke minst blir det enklere å gjøre endringer. 

Ekspertene våre tar gjerne hånd om hele prosessen, fra den første ideen til belysningskonsept og montering. Vi supplerer vår kompetanse med belysningsdesign via våre samarbeidspartnere, deriblant Fagerhult og Norlux. 

Ta kontakt for å finne ut mer om våre lysdesigntjenester

God belysning skaper atmosfæren

Prosessen starter med en detaljert konseptutviklingsfase. Belysningen skal være både funksjonell og stemningsfull, og samtidig redusere kostnadene, øke fleksibiliteten og ikke minst lønnsomheten. Lysdesign gir ofte lokalene et helt nytt uttrykk, og gjort riktig kan det inspirere og øke komforten. 

God belysning er vel så viktig på et kontor som i en butikk. Tenk hvor mye mer givende det er å jobbe med belysning som er perfekt tilpasset dine arbeidsoppgaver? Vi skreddersyr belysningen til de ulike områdene, og sørger for at du får riktig belysning i hver eneste krik og krok. 

Vi har også spesialtilpassede serviceavtaler for vedlikehold og internkontroll – så slipper du å tenke på det i etterkant.

Vis frem bedriften i sitt beste lys

Belysning er mer krevende enn man kanskje skulle tro. Ta kontakt med oss, så kommer vi på besøk og lager en plan for best mulig belysning i akkurat dine lokaler.

Teknisk ekspertise til alle el-installasjoner

Når selve konseptet er utarbeidet utfører vi lysberegning, og lager CAD-tegninger for å levere et best mulig sluttresultat. I denne fasen går vi også gjennom energieffektiviteten. Vi ønsker så godt det lar seg gjøre å levere bærekraftige løsninger – en bonus for både deg og miljøet. Vi leverer alle typer el-installasjon til de fleste typer bygg. Blant annet har vi utført lysdesign hos:

Butikker / retail

Kontorlokaler

Næringsbygg / industri

Utdanningsinstitusjoenr

Utendørsområder

Ingen utfordring er for stor. Vi har lang erfaring med lysdesign, og brenner for å levere de gode opplevelsene innen belysning. Vil du slå av en prat med oss om ditt neste prosjekt? Ta kontakt – vi gleder oss til å se hvordan vi kan løfte ditt lokale til neste nivå.  

lyssetting i en butikk

Disse stoler på oss

Apotek 1VarnerVeidekkeNTNUCoop