Sikkerhetssystemer

Dagens sikkerhetssystemer er fleksible og enkle å bruke. De gir en sikrere arbeidshverdag for dine ansatte, og bedre nattesøvn for deg som vil vite at bedriften din er sikret når ingen er på jobb. 

Økt trygghet med alarmsystemer

Som bedriftseier er det ditt ansvar å ivareta tryggheten for de ansatte – og varene – i din virksomhet. Ingen løsning gjør dette bedre enn et alarmsystem. Dagens anlegg kan tilpasses i detalj etter ditt behov, og du velger selv hvor avansert systemet skal være. Mengden leverandører gjør at du også lett kan trå feil i valg av system.

Eltera har installert alarmsystemer i en årrekke, og bruker kun alarmsystemer fra forsikringsgodkjente leverandører. De tilfredsstiller altså forsikringsselskapenes krav til sikkerhet etter nøye testing, utført av fagpersoner i godkjennelsesnemnda. 

Vi leverer sikkerhetssystemer til butikker, kontorlokaler, institusjoner og andre industribygg. Noen føringer gjelder på tvers av bransjer: Alarmsensorer ved dører og vinduer, synlige alarmskilt og ikke minst varsling via trådløs kommunikasjon. Andre tiltak krever en enda tydeligere gjennomgang – og vi stiller gjerne på befaring. 

Bedre oversikt med kameraovervåkning

Butikker, lagerområder og bedrifter med store offentlige arealer kan ha mye å vinne på å installere kameraovervåkning. Det gir en ekstra trygghet for de ansatte – spesielt når de er på området alene – og for deg som bedriftseier, som ikke kan være på jobb 24/7. 

Vi i Eltera vet hvilke forskrifter som gjelder for kameraovervåkning, og kan bistå deg i alle spørsmål tilknyttet bruk, vedlikehold og installasjon. Løsningene våre består av faste og bevegelige kameraer, men felles for dem begge er høy bildekvalitet, lagringsplass og ikke selvsagt nøyaktig gjengivelse. 

Kameraovervåkningssystemet kan selvfølgelig også kobles opp mot styringssystemet ditt. 

kameraovervåkning

Adgangskontroll gir bedre fleksibilitet

Hvordan kommer dine ansatte seg inn i lokalet? Stadig flere bedrifter velger å erstatte de tradisjonelle nøklene med kort, fingeravtrykk eller nøkler, og ikke uten grunn. Du får full oversikt over hvem som går inn og ut av bygget, og kan enkelt kombinere det med andre sikkerhetssystemer. 

Nye løsninger gjør at du også kan avgrense samtlige områder dersom det er ønskelig. Kanskje du vil sperre ditt eget kontor for adgang, eller ønsker å unngå at ansatte bruker lokalet på kveldstid? Det kan du bestemme selv! Vi i Eltera hjelper deg med å sette opp systemet etter ditt behov.

Disse stoler på oss

Apotek 1VarnerVeidekkeNTNUCoop