Lading av elbil

Vi monterer ladeboks til alle modeller av elbiler og sikrer deg effektiv og trygg lading. Lading med stikkontakt er ikke lenger lov grunnet fare for varmegang og brann. Nå er ladebokser obligatorisk .

Vi er eksperter på ladeboks til elbil

I dag finnes det over 30 ulike ladebokser på markedet og prisspennet er stort. Vi kjenner de forskjellige ladeboksene og kan bistå deg med å gjøre et godt valg. 

Vårt mål er at du skal få en ladeboks som passer til din elbil og dine behov, slik at du får både trygg og effektiv lading hjemme. Vi gjør naturligvis hele monteringsjobben, inkludert kabling, eventuell graving og dedikert kurs i sikringsskapet.

Ved bruk av stikkontakt til lading av elbil er risikoen for oppheting og brann stor, og det er derfor obligatorisk med bruk av ladeboks. 

To typer ladebokse

Enkel ladeboks

Sikrer trygg lading, men ikke tids- eller effektstyring.

Smart ladeboks

Sikrer trygg lading i tillegg til tids- og effektstyring.

Enkle ladebokser

Den enkle ladeboksen er ikke mer avansert enn en tryggere versjon av lading med stikkontakt. For de som ikke ønsker å bestemme selv når og hvor mye strøm som skal benyttes til lading av elbilen, er dette et trygt alternativ. Det finnes flere ulike enkle ladebokse, vi kjenner de ulike modellene og hjelper deg gjerne med et uforpliktende tilbud. 

Smarte ladebokser

Ønsker du bedre kontroll over hvor mye, og tidspunktet når elbilen skal tilføres strøm, bør du velge en smart ladeboks.

Smart ladeboks gir deg mulighet til: 

  • Effektstyring
  • Tidsstyring

Med effektstyring kan du justere ned effekten på ladeboksen din. En slik justering kan være fornuftig når du bruker mye strøm, f.eks. når du kommer hjem fra jobb. Når husholdningen har behov for å bruke mye strøm, kan du ved hjelp av effektsstyringen justere ned strømmen som går til elbilen. På denne måten slipper du forbruksstopper på strømforbruket. Det å unngå slike forbrukstopper vil bidra til å redusere den totale strømkostnaden. 

Med tidsstyring kan du selv bestemme når ladingen skal starte og slutte. Dette gir deg mulighet til å styre ladingen til tider på døgnet hvor strømmen er billigst. Har du behov for en smart ladeboks til din bolig? Kontakt oss i dag.  

Vi gir deg trygg og effektiv lading hjemme

Om du ønsker en enkel eller smart ladeboks kjenner vi de ulike modellene og hjelper deg gjerne med et uforpliktende tilbud. 

Bruk skjemaet under eller kontakt et av våre selskaper direkte. Du vil i løpet av kort tid motta et uforpliktende tilbud tilpasset ditt behov.