Nytt boligtun på Neskollen 

I samarbeid med Idéhus Romerike AS har Eltera Eidsvoll levert el-installasjonene til 13 eneboliger i kjede på Neskollen. Dette var delfelt 1 på Neskollen, og Eltera Eidsvoll arbeidet med prosjektet fra oktober 2020 til 2022. 

Neskollen er et svært populært boligområde, som passer spesielt godt for barnefamilier. I området rundt Neskollen finner man både skog og fritidsområder, som gjør det enklere å kombinere hverdagslivet med en aktiv livsstil. 

Tre barn leker i snøen foran et nybygget hus

Daglig leder hos Eltera Eidsvoll, Kjell Einmo, forteller at prosjektet på Neskollen er et av de større prosjektene de har hatt det siste året. Kjell kan også fortelle at de har vært med siden starten av prosjektet, og at Eltera Eidsvoll har bidratt med prosjektering og utførelse på alt fra små til større installasjoner.

- Jeg er meget stolt av prosjekteringen vi har gjort på Neskollen. Alt fra kabeltraseer og mindre installasjoner har vært planlagt ned til minste detalj. Det har gitt gode, funksjonelle løsninger. Vi opplever å ha levert et prosjekt som gir et veldig godt totalinntrykk. Boligtunet på Neskollen er absolutt et stort prosjekt for oss. Noe som viser dette tydelig, er at en av våre lærlinger som var involvert i starten av prosjektet tok over som fullverdig BAS montør da første delfelt skulle ferdigstilles, forteller Kjell. 

Totalleveranse på elektro

På Neskollen boligtun har Eltera Eidsvoll levert alle typer elektriske løsninger. Alt fra stikkontakter til mer komplekse styringssystemer. Det er derimot en annen installasjon som Kjell Einmo mener at de kan være aller mest stolt av. 

- Å få være med å sette opp et felles garasjeanlegg med ladestasjoner til el-biler var kanskje den delen av prosjektet som jeg er mest stolt av at vi gjennomførte så godt som vi gjorde. I disse ladestasjonene så har vi lagt inn lastbalansering, som gjør at laderne «snakker sammen» og deler på effekten seg imellom. Slik sørger man for tryggere el-billading! 

En elektriker installerer stikkontakt i veggen

Svært godt og smidig samarbeid med utbygger 

Eltera Eidsvoll har samarbeidet med Idéhus Romerike AS i over 20 år, med boligprosjektet på Neskollen som det siste tilskudd i rekken. Det er et samarbeid som Kjell setter veldig høyt.

- Vi har alltid samarbeidet godt med Idéhus Romerike. Jeg opplever at vi respekterer hverandres kompetanse, og at vi etter mange år med samarbeid er veldig trygge på hverandre. Det gir gode sluttprodukt for kundene, forteller Kjell.

Tommy Dalbo er faglig leder i Idéhus Romerike og sier seg enig med Kjell.

- Vi har et svært godt samarbeid med Eltera Eidsvoll. Det er ikke uten grunn at vi fortsatt samarbeider med ulike prosjekter etter over 20 år. På Neskollen har samarbeidet hatt fin framdrift, og det har vært gode prosesser underveis. Dette har ført til et godt resultat for kunden. Elektrikerne i Eltera Eidsvoll er gode ambassadører for både Eltera og Idéhus når de er ute på oppdrag. De tar hensyn til boligen under arbeid så det blir et godt sluttprodukt for kunden, avslutter Tommy. 

Trenger du hjelp med noe som trenger strøm? Ta kontakt med våre dyktige elektrikere i dag!