Ny Biltema-butikk i Bamble

Eltera Skagerrak er stolt leverandør av alle el-installasjoner på den nye Biltema-butikken på Bamble. 

Varehuskjeden Biltema har satset sterkt på nye butikker de siste to årene, til tross for Corona. På Bamble ønsket de seg et stort, nytt konseptvarehus, og det fikk de – med perfekt beliggenhet ved E18 i Bamble. 

Varehuset åpnet i november 2021 og er på hele 6500 kvadratmeter, og rommer flere spennende elektriske installasjoner. 

Les også: - Eltera Skagerrak tør å satse på deg 

I forbindelse med åpningen ble den nye Biltema butikken nevnt som norges mest modnerne og miljøvennlige. Daværende markedsansvarlig i Biltema Norge, Monica Videm, kunne også meddele at det var en stor begivenhet å etablere seg i Bamble. 

Eltera Skagerrak har levert alle el-installasjonene i butikken. Det er klart man blir stolt av å ha vært med på et prosjekt som høstet slike gode ord, og vi i Eltera Skagerrak er strålende fornøyd med sluttresultatet. 

Et varehus med innovative el-løsninger

Daglig leder Aleksander Fredriksen hos Eltera Skagerrak forteller at de har samarbeidet med BRG-gruppen, som står for resten av byggarbeidet. Han mener de har hatt et godt samarbeid, som har gjort at de beste løsningene har blitt valgt. 

- Det har blitt et komplekst og stort prosjekt som naturlig nok har krevd mye tid og godt samarbeid. Her har vi levert både sterk- og svakstrøm, med alt det innebærer. Det er blant annet høyttaleranlegg, KNX og avanserte sikkerhetssystemer - alt det en moderne butikk trenger av elektriske løsninger, forteller Aleksander. 

Vi står klare til å hjelpe deg med ditt neste prosjekt. Ta kontakt med våre dyktige elektrikere i skjemaet nedenfor: