En avdeling som gløder for elektrikerfaget!

Eltera Ringsaker er en stor avdeling med 30 fornøyde ansatte. Med stort fokus på prosjektmarkedet og avtaler i både offentlig- og privat sektor, har avdelingen en veldig variert hverdag! Elektriker Hans Christian Endrehaugen er blant de ansatte som stortrives på arbeidsplassen.

To elektrikere ser over arbeidstegninger ute i sola

Gutta fra Eltera Ringsaker på befaring på en parkeringsplass de prosjekterer, for Ringsaker kommune.

Stor frihet i arbeidshverdagen

Som elektriker i Eltera Ringsaker har man muligheten til å legge opp hverdagen litt som man ønsker. Man kan selv bestemme det man ønsker å jobbe med, enten du vil bli elektriker, BAS eller prosjektleder. Utviklingsmulighetene er store. 

- Arbeidshverdagen i Eltera er kjempefin, og bærer stort preg av frihet. Du styrer dagene som du selv ønsker, og jeg trives kjempegodt. Stillingen har utviklet seg i form av at det blir mer og mer ansvar, og man sitter på egne prosjekter. Min egen kundekrets blir utvidet, og jeg gjør mange jobber selv. Det blir mer og mer frihet, og større ansvar, forteller Hans Christian.  

Mest prosjektutvikling og prosjektering etter kundens behov

Hans Christian jobber mest mot bolig og hytter, men har vært innom mye forskjellig. Medarbeiderne i Eltera Innlandet utfører også prosjektutvikling og prosjektering etter kundens behov, og har god erfaring med å utføre store totalentrepriser innen elektriske installasjoner. 

Nå for tiden er avdelingen på Moelv i Ringsaker, der det skal settes opp en parkeringsplass for Ringsaker kommune. Her er det satt opp belysning, elbilladere og annen elektrisk installasjon.

- Det morsomste med dette prosjektet er at det er større kaliber over jobben – større utstyr, mer grovjobb. Det føles som at man legger mer av sjelen sin i prosjektet. Når du leverer ditt eget prosjekt, føler du enda mer ansvarsfølelse og blir naturlig nok enda mer opptatt av at sluttproduktet blir bra, sier Hans Christian.

Elektriker leser på plantegninger ute i sola

Hans Christian legger sjelen sin i prosjektet, og er opptatt av å levere et godt sluttprodukt!

Godt arbeidsmiljø på Eltera Ringsaker

Arbeidsmiljøet hos Eltera Ringsaker er de ansatte strålende fornøyde med. Hans Christian forteller at det er veldig god stemning på kontoret, og at det alltid er hyggelig å ta turen innom og prate om alt fra jobber til det som skjer på privaten.

- Alle folka er kjempefine på alle måter. Friheten og ansvaret du får gjør det til en helt perfekt jobb – jeg kan velge selv når jeg ønsker å jobbe og har direkte kontakt med kunde selv, og det er veldig behagelig. Også for en lærling er det et godt lærling-miljø, fordi du er innom veldig mange forskjellige jobber, avslutter Hans Christian.

Vil du jobbe i Eltera? Ønsker du å søke på jobb hos oss, kan du benytte skjemaet under