- Jeg ser tilbake på de store prosjektene våre med glede og stolthet

Sigmund Lindstad på Eltera Lillehammer har erfaring med å jobbe flere steder i Elteragruppen. Han startet på Lillehammer, før turen gikk videre til Eltera Nesbru i Oslo. Da Sigmund skulle flytte tilbake til Lillehammer var det et enkelt valg å søke jobb hos Eltera Lillehammer igjen. 

En elektriker installerer belysning i taket

Sigmund Lindstad i full gang med installasjon. 

- Etter 5 fine, morsomme og ikke minst utfordrende år på Eltera Nesbru var det på tide å reise tilbake til Lillehammer. Da var det lett å søke hos Eltera Lillehammer, siden jeg har jobbet her før. Det gode miljøet vi hadde da jeg dro har vi også nå 5 år senere, kan Sigmund fortelle. 

Sigmund har mange gode ord å si om arbeidsmiljøet både i Oslo og på Lillehammer. Et godt arbeidsmiljø er absolutt en av de viktigste grunnene for at han fortsatt vil jobbe i Eltera. 

- Arbeidsmiljøet i Eltera er svært godt, og det er alltid åpent for å komme med forslag på aktiviteter vi kan gjøre sammen. Jeg må likevel få lov til å nevne at arbeidsmiljøet her på Lillehammer er i en helt egen klasse. Her på Lillehammer er vi mange som både trener og henger sammen på fritida som gjør at mange har blitt ganske gode venner også utenom jobben. 

Ekstra artig med store prosjekter

Som montør hos Eltera Lillehammer blir Sigmund sendt rundt på mange ulike prosjekter. Dette kan være alt fra mindre prosjekter i privatboliger til komplekse installasjoner i store næringsbygg. Sigmund jobber oftest på de større prosjektene, uten at han blir overveldet av det. 

Å jobbe i større bygg og på større prosjekter er motiverende for Sigmund.

- På store prosjekter så gjør jeg alt fra planlegging og bestilling av utstyr til å koordinere med ulike kollegaer og kunden om hvordan vi skal gjennomføre oppdraget. Det artigste med å jobbe på store oppdrag er å se hvor mange og hvor mye som skal på plass på et sted noenlunde samtidig, og så faktisk klare å koordinere alt og skape et godt resultat for kunden. Når man starter på bar bakke og ender opp med et stort bygg så er dette noe man kan se tilbake på med glede og stolthet, forteller Sigmund. 

Et lag som drar i samme retning 

Sigmund nevner at det er mange grunnen til at han synes jobben hos Eltera Lillehammer er givende. Alt fra kurs og opplæringsmuligheter til en sammensveiset gjeng gjør at Sigmund trives godt i jobben. 

Sigmund smiler til kameraet, med en vegg og et vindu i bakgrunnen

Sigmund skryter av kollegaene sine, og mener at de gjør det lett å trives på jobb.

- Her på Eltera Lillehammer får alle muligheten til å utfordre seg selv akkurat så mye de selv vil. Vi får støtte til det meste av videreutvikling og kursing. I tillegg til dette så er vi en veldig sammensveisa gjeng, rett og slett et lag som drar i samme retning. Det hjelper også at vi får hjelp om vi trenger det, både av hverandre og av ledelsen. 

Det at Eltera Lillehammer er dyktige til å skape et godt arbeidsmiljø og samtidig er en attraktiv arbeidsplass viser seg også på andre områder: 

- Aldri, i alle fall ikke i min tid, har vi fått så mange søknader og tatt inn så mange lærlinger som nå. Det er tydelig at mange har lyst til å jobbe hos Eltera Lillehammer, avslutter Sigmund.

Vil du jobbe i Eltera? 

Ønsker du å søke på jobb hos oss, kan du benytte skjemaet under.