– Vil du jobbe med de beste folka, så velger du Eltera

Basmontør Christoffer Veggumsløkken har reist mye i løpet av sin karriere i Eltera.

Han forteller om høydepunkter i karrieren så langt, og øverst på listen troner prosjektet i Akersgata 2 i Oslo sentrum, Legenes hus. Her er det et stort og åpent atrium i midten av bygget, og belysningskonseptet her beskrives av Christoffer som «stjerna i prosjektet».

– Jeg er veldig stolt av belysningskonseptet vi lagde der. Jeg er stolt av jobben vi har gjort, og av at jeg fikk muligheten til å være med på dette.

Belysningskonsept i Legenes hus i Oslo

Belysningskonseptet i atriet i Legenes hus er prosjektet Christoffer er mest fornøyd med.

Kunder over hele landet

Eltera har mange ulike kunder - alt fra barnehager til retail-kunder som Apotek 1 og Varnergruppen, og disse kjedene er representert over hele landet. Christoffer har vært en aktiv brikke i møte med disse kundene.

– Det har blitt mye reising, men jeg synes jo det er bare bra. Jeg har fått se mye, og sitter igjen med mange opplevelser.

En lærerik arbeidshverdag

Som en oppsummering av eksemplene over trekker han frem at det er store forskjeller på prosjektene. Med slike kontraster får montørene bred erfaring innen elektrikerfaget, og skal vi tro Christoffer lærer man noe nytt på hvert prosjekt.

– Det er alltid en ny utfordring, men det løser seg. Vi har mye kunnskap totalt i teamet, og det er alltid noen å ringe til hvis jeg står fast. Både kollegaer og samarbeidspartnere stiller opp når det trengs.

Koblingsskap i Akersgata 2 koblet av Eltera

Fokus på kvalitet i alle ledd har gjort Eltera til det de er i dag.

Veldig godt miljø

Elteras leverandører og samarbeidspartnere blir også trukket frem når Christoffer forteller om hva han liker best med å jobbe i nettopp Eltera. Viktigst for ham er uansett samholdet blant kollegaene, og tilliten som går på kryss og tvers i selskapet.

– Med sånne kollegaer er det aldri en kjedelig dag på jobben. Har noen en dårlig dag? Ja, da fikser vi det.

basmontør Christoffer Veggumsløkken i Legenes hus

Basmontør Christoffer Veggumsløkken trekker ofte frem samholdet i gruppa og karrieremulighetene når han snakker om Eltera som arbeidsplass.

Gode karrieremuligheter i Eltera

Christoffer er ikke helt ferdig med å fortelle om fordelene med å jobbe i Eltera, og går inn på karrieremuligheter. Han beskriver et inkluderende miljø, og alle som viser vilje og evne blir belønnet med fremgang.

– Her får du bryne deg på nye utfordringer når muligheten byr seg.

Avslutningsvis blir basmontøren bedt om å oppsummere hva jobbsøkere bør vite om Eltera, og da er han ikke beskjeden.

– Vil du jobbe med de beste folka, så velger du Eltera!

Vil du jobbe i Eltera?

Ønsker du å søke på jobb hos oss, kan du benytte skjemaet under.