Mange spennende utfordringer som prosjektleder i Eltera

Hos Eltera Nesbru har man et godt arbeidsmiljø der alle møter hverandre med et smil om munnen. Det merker vi når vi setter oss ned for å ta en prat med prosjektleder Jon Iver Schanche, for her sitter både latteren og de gode ordene om kollegaene løst. 

På Billingstad, rett utenfor Oslo, ligger Eltera Nesbru som er den største enheten i hele Elteragruppen. Her utfører de serviceoppdrag i hele Oslo og omegn, samtidig som de har flere landsdekkende rammeavtaler og enkeltstående prosjekter i Oslo og Viken. 

Jon Ivar Schanche trives godt hos Eltera Nesbru.

En fin start i arbeidslivet for lærlinger 

Hos Eltera Nesbru er de opptatt av å ta godt vare på sine lærlinger. Her vil man både få faglige utfordringer og trygghet fra støttende kollegaer som ønsker ta du skal lykkes. Jon Ivar er ikke i tvil om at han vil anbefale lærlinger å søke lærlingeplass hos dem. 

- Min oppfordring til alle lærlinger er enkel: søk hos oss! Her vil du få mye faglig påfyll, samtidig som du får kollegaer som er en sosial gjeng som elsker å ha det moro sammen både på og utenfor jobb. Det er rett og slett en flott arbeidsplass for lærlinger, forsikrer Jon Ivar.

En elektriker og en lærling går igjennom plantegninger i et stort og luftig bygg

Lærlinger får god oppfølging hos Eltera Nesbru.

Spesialkompetanse innenfor retail 

På Eltera Nesbru har man en bred fagkompetanse som strekker seg fra alt innen svakstrøm og sterkstrøm til prosjektering av alle typer elektroniske installasjoner. Samtidig som de tar på seg alt av oppdrag så har de opparbeidet seg en spesialkompetanse innenfor retail. Her utfører de installasjoner hos enkeltstående butikker, men også for små og store kjeder. 

- Hos Eltera Nesbru har vi mange små og store prosjekter, men uansett størrelse på prosjektet så vil det viktigste alltid være at kunden blir fornøyd med oppdraget vi har utført, forsikrer Jon Ivar. 

Et stort og luftig kontorbygg med fresh belysning

Eltera Nesbru jobber med både små og store prosjekter. 

En variert arbeidshverdag som prosjektleder 

Som prosjektleder har Jon Ivar ansvaret for planleggingen og gjennomføringen av mange ulike prosjekter. Han er tydelig på at dette er et stort ansvar, men at det stort sett alltid går bra hvis man tar noen gode forholdsregler. 

- Som prosjektleder har du en veldig varierende arbeidsdag. Du har mange møter med både kunde og kollegaer i planleggingsfasen av prosjektet, og du må ofte gjøre flere kalkuleringer og befaringer for å planlegge best mulig. Etter planleggingen må du jo selvsagt sørge for at prosjektet gjennomføres, og at du innfrir forventningene slik at kunden blir fornøyd med leveransen og resultatet.

Jon Ivar forsikrer at god planlegging gjør samtlige prosjekter enklere, og god planlegging er viktig for både kropp og sjel. 

- En viktig egenskap som prosjektleder er også det å kunne klare å koble av. Dersom man ikke klarer det så kan man risikere å gå på veggen. Det er selvfølgelig veldig krevende å sitte med ansvaret for store prosjekter, men hvis du har gode lagspillere som sammen klarer å styre skuta godt så vil det som regel gå bra til slutt. Derfor er jeg heldig som har mange gode kollegaer å spille på lag med, avslutter Jon Ivar. 

Vil du jobbe i Eltera? 

Ønsker du å søke på jobb hos oss, kan du benytte skjemaet under.