Eltera Gjøvik har store leveranser til næringsbygg

– Vi har funnet ut hva vi er flinke på, og det er innenfor næringsbygg, offentlige og kommunale bygg og kjøpesenter, forteller daglig leder i Eltera Gjøvik, Stig Morten

Haugen vet hva han snakker om. På merittlisten finner vi nemlig blant annet:

  • Sykehuset innlandet Gjøvik
  • Legevakten på Gjøvik
  • Brannstasjonen på Raufoss
  • Brannstasjon på Lillehammer (under arbeid)
  • Nortura
  • Sport 1 Amundsen sport (1200 kvm stor butikk)
  • Clas Ohlson
  • Hytter verdt mange millioner

Lys og automasjon i fokus

Enten det er en brannstasjon, et produksjonslokale eller en butikk, er det et stadig større fokus på at alle de tekniske installasjonene skal fungere godt sammen. For Eltera Gjøvik betyr dette blant annet at de satser på lyskonsepter og automasjon.

– Vi har folk som jobber med lys overalt, og vi er veldig gode på lys og lyskonsepter. I tillegg har vi mye å gjøre innen ITB / KNX, som er automatisering av tekniske løsninger som lys, varme, ventilasjon og så videre, forteller Haugen. 

Mer bevisste kunder

Stig Morten Haugen kan fortelle om mer enn bare endringer i teknologi. For i tillegg til miljøvennlige og kostnadsbesparende smarthusløsninger, har kundene fått et mer bevisst forhold til elektrisk materiell. – De har blitt mer opptatt av helheten, og der spiller lysbryteren, stikkontaktene og spottene en viktigere rolle enn før. I mange tilfeller er det ingen vits å komme med hvite downlights, for kunden ønsker en farge som passer til resten av interiøret, forteller han.

Selvforsynt, men samarbeider med Eltera sentralt 

Selv om avdelingen på Gjøvik er selvforsynt på alle måter, var det veldig praktisk å ha et konsern i ryggen da markedet stilnet midlertidig. Avtaler med butikkjeder var en av bidragsyterne til omsetningen.

– Egil Pettersen i Oslo har av og til litt jobb med Varner-kjedens butikker på CC Gjøvik og Hamar, og vi kan steppe inn dersom det er til nytte for både han og oss. Det er også veldig fint å kunne bruke hovedkontoret når det er behov for personell, forteller Haugen. Bare på CC Gjøvik har Eltera-kontoret syv ansatte som driver med service, og de har montører som jobber fast på CC Hamar.

Mye av grunnen til at klærne ser så bra ut i butikken, er det omfattende arbeidet som er lagt ned i lysdesign og plassering av spotter.

Høy kundetilfredshet og tillit i markedet

– Vi har fått et rykte på oss for å være ærlige og ryddige, og at vi leverer til avtalt tid og pris. Eltera Gjøvik har ingen kundeklager, og det er vi veldig fornøyde med, slår Haugen fast.

Trenger du hjelp til et stort eller lite prosjekt? Ta kontakt med oss via skjemaet under: