Eltera Skagerrak inn som ny og stolt samarbeidspartner

Som en betydelig elektroleverandør i Norge er Eltera Skagerrak et foregangsselskap for det grønne skiftet i Norge. Med søkelys på bærekraftige og grønne løsninger leverer vi løsninger for små og store kunder over hele landet.

Vi tar samfunnsansvar

For oss betyr samfunnsansvar å drive virksomheten vår på en etisk måte med respekt for klima, miljø og sosiale forhold. I tillegg tilbyr vi våre medarbeidere trygge arbeidsplasser, gode utviklingsmuligheter og sosiale forhold som ivaretar alle.

Odds Ballklubb er for oss derfor en naturlig samarbeidspartner med gode og godt forplantede verdier innen de samme områdene. I tillegg er de en av Norges beste fotballklubber.

Odds Ballklubb har et spennende partnernettverk som vi ser frem til å spille med samme drakt som alle de andre i nettverket. Her ser vi frem til å møte nye og gamle kunder og skape langvarige relasjoner over tid.

Vi i Eltera Gruppen opplever i dag en rask vekst, og vil ta en sentral rolle når alle våre kunder skal ta i bruk flere bærekraftige og grønne løsninger. Fremtiden blir mer og mer elektrisk, noe som skal komme oss alle til nytte.

Det er derfor vi i Eltera Gruppen kaller oss for fremtidens førstevalg.

Vi ser derfor frem til et langt og konstruktivt samarbeid med Odds Ballklubb og alle de andre flotte partnerne.