Gråtenmoen næringsbygg

Eltera Skagerrak har hatt ansvaret for alt av el-installasjon på Gråtenmoen næringsbygg med Coop Extra butikk i første etasje.

Vi har levert rehabilitering av eksisterende næringslokale og nybygget næringslokale både butikk og kontorer. Totalt omfatter leveransen el-installasjon for 7200 m2 bygg.

Gråtenmoen har en spennende historie som militær ekserserplass på Gråten i Skien tidlig på 1700-tallet. På begynnelsen av 1900-tallet ble den nedlagt fordi den var for liten. Området har senere blitt utbygget som villaområde og seneste tilskudd er Gråtenmoen næringsbygg. Signalbygget har styrket området som et sentralt handlepunkt i regionene. Kontorbygget har store etasjehøyder og store vinduer som både gir bygget karakter og som bidrar til godt lys for de som jobber i bygget.

Gråtenmoen næringsbygg har store vinduer som gir godt lys fra alle sider.

Eltera Skagerrak sin rolle

Eltera Skagerrak har hatt ansvaret for alt av el-installasjon på Gråtenmoen næringsbygg. Bygget har totalt seks etasjer, hvor Coop Extra har sin butikk i første etasje. Coop Norge AS i Skien har fått nytt kontorbygg i fire etasjer og Peab har kontorlokaler i toppetasjen. 

Byggherren er Coop Norge og entreprenør er Peab AS. Peab bygget rundt 2700 m2 kontorlokaler og ca 3400 m2 forretningslokaler. Eltera Skagerrak har levert el-installasjonene. 

Eltera Skagerrak har levert el-installasjoner i perioden 2019-2021