Smarthus passer for alle

Smarthus handler om styring, regulering og optimering av elektrisk utstyr i hjemmet. Med bruk av smarthusløsninger vil du få mulighet til å redusere strømforbruket, selvregulerende belysning, automatisk temperaturjustering og økt sikkerhet. 

Noen av fordelene og mulighetene med et smarthus

Du kan redusere utgiftene til oppvarming.

Du kan justere lysene i hele huset med mobilen.

Du kan sjekke om du glemte å låse utgangsdøren da du dro hjemmefra.

Du kan bruke gradvis økende belysning på soverommet som vekkeklokke.

Du får full oversikt over strømforbruket gjennom døgnet, måneden og året.

Du kan lade elbilen når strømmen er billigst.

Du kan få solskjerming som automatisk følger dagslyset.

Du kan få et ventilasjonsanlegg som spiller på lag med varmepumpen.

Du kan koble til en smarthøyttaler og styre huset med stemmen.

Du kan overvåke solcelleanlegget og se hvor mye strøm du bruker/selger.

Smarthusløsninger kan integreres mot eksterne systemer, som varmepumper og styringsenheter for balansert ventilasjon. Eltera satser tungt på smarthusteknologi, og kan tilby de beste og mest fremtidsrettede løsningene på markedet.

Reduser strømutgiftene

En av de store bonusene med et smarthus er at du kan redusere strømutgiftene dine uten at det går på bekostning av komforten. Styring av varme og lys er et godt eksempel på dette. Med et smarthus kan du automatisk senke temperaturen når du ikke er hjemme. På samme måte kan lysene automatisk skru seg av om natten, eller hvis ingen oppholder seg i rommet. Og drar du på ferie kan du sette hele huset i feriemodus, slik at strømforbruket reduserer til et minimum frem til du er tilbake. 

Med et smarthus blir det også vesentlig enklere å tilpasse seg de varierende strømprisene gjennom døgnet. Har du elbil kan du eksempelvis sikre at lading primært skjer om natten, når strømmen vanligvis er billigst.

Smarte hjem forenkler hverdagen

Ettersom det smarte huset ditt er koblet til internett, kan du bruke mobilappen til å styre huset selv når du ikke er der. I appen har du alt på ett sted: Lysstyring, varmestyring, elbillader, alarmsystem, lydanlegg, solskjerming, garasjeport ja alt du måtte ønske. Vi har lang erfaring med de ulike systemene som finnes. Vårt mål er å sikre at du får et smarthjem som passer til dine behov. 

Bruk skjemaet under for å komme i kontakt med oss, eller kontakt et av våre selskaper direkte så ser vi på de smarte løsningene sammen.

Andre smarte måter å spare strøm