Hvordan spare strøm i hverdagen?

Vi må tenke nytt om strøm. I takt med de galloperende strømprisene, og ikke minst klimaendringene, har det meldt seg et nytt behov blant befolkningen. Vi kaller det smart strømstyring.

Hva er smart strømstyring?

Smart strømstyring er, enkelt og greit, automatisk styring av strømmen. 

Det gir deg lavere strømregning, samtidig som du slipper å ofre komforten. Systemet flytter forbruket på enhetene som drar mye strøm til billigere tider av døgnet. 

Et av markedets fremste tilbydere er Future Home. Systemet består av fire elementer, som kan kobles til det elektriske anlegget.

Det har aldri vært så enkelt å spare penger på strøm.

Hva består systemet av?

Fremtidens førstevalg innen smart strømstyring

Produkter du kan koble til for å spare strøm

Varme

Varmtvannsbereder

Strømmåler med HAN-sensor

Elbillader

Belysning

Smarthus

Varme

Varmtvannsbereder

Strømmåler med HAN-sensor

Elbillader

Belysning

Smarthus

Oppvarming er det en gjennomsnittlig husstand bruker mest strøm på gjennom året. Med smarte termostater koblet opp mot smarthuben vil du enkelt kunne regulere temperaturen. 

For å spare strøm kan du senke temperaturen i rom som ikke er i bruk eller om natten, og dermed unngå strømtopper. Resultatet er strøm og penger spart.

Full kontroll med smart strømstyring

I dag finnes det flere tilbydere av strømstyringspakker på markedet. Våre elektrikere vet hvilken produsent som passer ditt behov best - enten det er FutureHome, Sikom eller andre leverandører. Ved å bruke en sertifisert elektriker til installasjon av kompoentene i pakken, kan du dessuten få 35% av kostnaden tilbake i Enova-støtte.

Vil du vite mer om produktene som hjelper deg med å spare strøm? 

Rekordhøye strømpriser krever fremtidens løsninger

Stadig økende strømpriser gjør at flere og flere av oss ser på hva vi kan gjøre for å redusere strømforbruket vårt, og dermed også strømkostnadene våre. 

Noen tenker kanskje at man må dusje én gang i uka, eller slutte å unne seg morgenkaffen for å spare på strømmen. Heldigvis finnes det langt mer fornuftige løsninger som gjør at man kan beholde komforten - og samtidig spare seg for vesentlige utgifter knyttet til strøm. 

Med smart strømstyring kan du redusere dine strømtopper og strømkostnader!

Ta kontroll over strømforbruket ditt! 

Med styringssystemer på oppvarming og varmtvann vil du spare der det virkelig monner. Tall fra 2021 viser at henholdsvis 64,6% og 19,4% av strømregningen stammer fra oppvarming og varmtvann. 

En gjennomsnittlig husstand vil bruke 25 776 kwH per år på strøm på boligen. Med en strømpris på 3 kroner per kWh vil man bruke bruke cirka 78.000 kroner (uten strømstøtte) på oppvarming og varmtvann i året. Det er klart det er mye penger å spare på å redusere forbruket på en smart måte.

Husk likevel at ingen hjem er like. Derfor er det lurt å få gode råd fra erfarne elektrikere om hva som passer best for deg. 

På tide å ta grep om strømregningen?

Ta kontakt med oss. Våre elektrikere tilbyr effektiv installasjon av systemet, og kan samtidig rådgi deg om andre energieffektive valg i boligen. Fyll ut skjemaet, og vi tar kontakt med deg innen kort tid.

Dra og slipp fil her, eller klikk for å laste opp