Prosjektering

Våre ingeniører og teknikere tar seg av prosjekteringsfasen for å sikre energieffektive og kvalitative bygg. 

Det elektriske anlegget legger føringen for den tekniske funksjonaliteten i bygget. Nettopp derfor er det viktig å tenke langsiktig i prosjekteringsfasen. Moderne elektriske anlegg åpner for flere muligheter, enten du vil fokusere på energieffektive løsninger eller fleksible styringssystemer.  

Her kan vi i Eltera hjelpe deg. Vi har mangeårig erfaring innen prosjektering, og kapasitet til å utføre totalentrepriser innenfor elektrofaget. 

Utfører prosjektering av alle typer bygg

Hos oss jobber vi med prosjektering av alt fra hus- og hytteleverandører til bedrifter. Allerede i planleggingsfasen deltar vi gjerne for å bistå med kvalifiserte råd og anbefalinger. Vi er kontaktpunktet ditt opp mot hovedentreprenør og byggherre, og finner kreative, funksjonelle løsninger som passer ditt behov. Prosjektering hos Eltera innbefatter blant annet:

Prosjektledelse

Utarbeidelse av tegninger

Planlegging av tekniske krav

Dokumentasjon

Sikkerhetstiltak

Styringssystem

Svak- og sterkstrøminstallasjon

Alarm- og overvåkningsløsninger

Tele- og dataspredenett

Effektbehov for varme og lys

Alle tilbud gitt fra Eltera følger selvsagt gjeldende lover, forskrifter og standarder.

Helhetlige løsninger i alle ledd

Energieffektivitet blir stadig viktigere både i bedrift- og privatmarkedet. Moderne styringssystemer for belysning, varme, alarmer og ventilasjon er derfor å anbefale, spesielt siden det kutter store deler av de fremtidige strømkostnadene. I tillegg gir det vesentlig bedre energimerking.

Fagsterke ingeniører og teknikere sikrer at prosjekteringen tilfredsstiller dine krav. Vi tar oss av hele prosjekteringsfasen fra start til slutt – og tilbyr selvsagt også videre internkontroll og serviceavtaler når bygget står klart.  

Skal du bygge nytt? Ta kontakt med oss for en uformell p rat om ditt neste prosjekt. Eltera holder til i Porsgrunn, Gjøvik, Hamar, Stavsjø og Lillehammer, og har samarbeidspartnere i flere andre landsdeler. Vi gleder oss til å se hva vi kan hjelpe deg med.  

Disse stoler på oss

Apotek 1VarnerVeidekkeNTNUCoop