Store oppdrag og bred kompetanse

Hos Eltera Gjøvik er det et godt arbeidsmiljø med sosiale folk, med en god blanding av ulike aldre. Vi har tatt en prat med daglig leder Stig Morten Haugen om hvordan det er å jobbe på avdelingen.

På Eltera Gjøvik utføres alle typer service og prosjekter, store og små. Oppdragsmengden er en god miks av prosjekter og servicejobber, med mange store prosjekter i alle Mjøsbyene. Hyttemarkedet er også et viktig fokusområde for Eltera Gjøvik. 

Les også: Det stiligste er når vi overleverer bygg med komplekse installasjoner 

Kjernekompetanse på næring- og industrioppdrag

Avdelingen er store leverandører av arbeid på skoler, brannstasjoner, sykehus og kjøpesentre. Her er det ofte faste elektrikere som foretar internkontroller og nye prosjekter.

- Prosjektene vi har mest av er gjerne skoler, store forretningsbygg, samt service for privatkunder, næringseiendommer og rammeavtalekunder, sier Stig Morten.

Les mer om: Elteras arbeid med industribygg 

Bjørn Erik og Stig Morten i samtale på Vestre Toten brannstasjon

Eltera Gjøvik på oppdrag for Vestre Toten brannstasjon. Bjørn Erik (venstre) og Stig Morten (høyre).

Bratt læringskurve for nyansatte

Som lærling hos Eltera Gjøvik får du en meget fleksibel arbeidshverdag, der du kommer borti mange fagfelt i bransjen. Dette gir en fantastisk læringskurve for de nye. Stig Morten forteller at man kommer borti mye varierte oppgaver og lærer alt du skal i løpet av en læreperiode.

- Folka våre er en god miks av eldre og unge, en veldig sosial gjeng. Vi har et veldig godt arbeidsmiljø. Sykefravær er nede på 1 prosent – noen ganger er man borte, men stort sett møter alle opp til riktig tid, hver eneste dag, bekrefter Stig Morten. 

Les også: - ITB gir energieffektive bygg 

Ansatte hos Eltera Gjøvik sjekker forholdene i Raufosshallen

Ansatte fra Eltera Gjøvik på befaring i Raufosshallen i Vestre Toten kommune

Trygghet med rammeavtaler i bunn

For Eltera Gjøvik er rammeavtaler kjempeviktige. Dette kan være vanlig tjenester som å supplere med stikkontakter, reparere et lys i et klasserom, eller lage nye avdelingskontorer for bank og forsikring.

- Vi har hatt rammeavtaler med samtlige kommuner i vårt nedslagsfelt, og har avtaler med store steder som NTNU, sykehuset, Gjensidige, DNB og så videre. Det må du ha for å ha en trygg puls i bunn, avslutter Stig Morten. 

Har du behov for hjelp av noen med kompetanse på elektrisitet? Ta kontakt med våre dyktige elektrikere ved å benytte skjemaet under.