– Jeg trives vanvittig godt med kollegaene mine

Serviceleder Håvard Kolloen er ikke i tvil om hva han setter mest pris på når det kommer til arbeidshverdagen.

Håvard Kolloen er en elektriker fra Brumunddal, som i dag fyller rollen som serviceleder i Eltera. 

– Jeg ville jobbe et sted der jeg kunne skape min egen arbeidsplass, og den muligheten fikk jeg hos Eltera. Her er alt bygd på tillit, tvers gjennom hele bedriften. Viser du deg tilliten verdig, åpner det seg mange muligheter for å utvikle seg faglig og bygge karriere.

Spennende og varierte dager som montør

Livet som serviceleder innebærer mer ansvar for organisering av andres arbeidsdager, men Kolloen har ikke glemt hva som gjorde dagene så spennende som montør.

– Ingen jobber er like, og alle er spennende i én eller annen form. Jeg får nye impulser ved å møte nye folk hele tiden. Oppdragene spenner fra å montere en stikkontakt, til å installere bad og opp til store eneboliger, hytter og næringsbygg.

Eltera-elektriker jobber på prosjekt i oslo

Dyktige kollegaer og fornøyde kunder

Hans mange år i bransjen har sørget for en bred kundemasse, og de kommer stadig tilbake når de trenger en jobb gjort skikkelig. Han er ikke i tvil om hva nøkkelen er, og velger å løfte frem kollegaene.

– Kundemassen har fulgt meg fordi de var fornøyde med Eltera og mitt arbeid, og når de fortsetter å komme tilbake er det fordi montørene jeg har ansvar for er skikkelig dyktige i faget sitt. 

Montørenes arbeidsdager varierer naturligvis avhengig av om det er en liten jobb i en privat bolig, eller om det er et stort prosjekt i et næringsbygg. Men, Kolloen forteller at ingen oppdrag er «bare det man ser».

– Man kan alltid skape nye muligheter ut fra den opprinnelige jobben. Dette handler om å yte god service, ikke selge inn overflødig arbeid. Jeg hadde jo ikke hatt en tilbakevendende kundemasse hvis vi solgte dem jobb de ikke trengte eller satte pris på.

Trives vanvittig godt

Et godt arbeidsmiljø er viktig uansett hva du jobber med, og her er han veldig tydelig på hva han mener.

– Kollegaene mine er den viktigste grunnen til at jeg jobber i akkurat Eltera. Jeg trives vanvittig godt sammen med dem. Legger man til muligheten for å utvikle seg, så har du drømmejobben etter min mening.

Elteras vekst gir flere muligheter

Eltera er et selskap som opplever stor vekst for tiden, men servicelederen kan ikke rapportere om noen voksesmerter.

– Nye jobber, nye ansatte og nye samarbeidspartnere er utelukkende positivt. Variasjonen er med på å fyre opp teamet, som får stadig flere ressurser og flere ben å stå på. Økt kunnskap og bredere erfaring kommer kunden til gode, og det gir oss enda flere gode opplevelser i hverdagen.

Der forlater vi serviceleder Håvard Kolloen for denne gang, men ikke uten at han får komme med en liten appell:

– Er du en elektriker som ønsker gode opplevelser i hverdagen, muligheten til å bygge en karriere og er glad i faget ditt? Send oss en henvendelse i skjemaet under, så kommer vi raskt tilbake til deg.

Vil du jobbe i Eltera?

Ønsker du å søke på jobb hos oss, kan du benytte skjemaet under.

Dra og slipp fil her, eller klikk for å laste opp

Dra og slipp fil her, eller klikk for å laste opp