Butikk

I handelsbransjen er det ekstremt viktig med helhetlige belysningskonsepter for å vinne kundene. Samtidig må du ivareta sikkerheten, og sette alle HMS-regler i et system. 

Kampen om kundene tilspisser seg stadig. For å utmerke seg er det viktig å tenke identitetsbygging i alle ledd. Det gjelder ikke bare når det kommer til interiør, men også for belysningen. Har du rett belysning kan du få kundene dine i kjøpsmodus, fordi de får følelsen av å gå inn i en egen verden. 

Vi i Eltera har kjernekompetanse innenfor lysdesign, og samarbeider med de fremste leverandørene på feltet for å levere gode opplevelser for kundene dine. 

Fremhev styrkene med lys – og skjul svakhetene

Effektbelysning er ekstremt viktig i butikksammenheng. Øyet strekker seg naturlig mot området som er best belyst, og det kan du bruke til din fordel. I disse områdene kan du nemlig plassere varene du helst vil selge. 

På samme måte som sterkt lys fanger oppmerksomhet, vil områder med lite belysning bli mindre lagt merke til. Vi blir med deg når du kartlegger områdene du vil prioritere, og planlegger belysningen deretter. 

Husk også at mørke lokaler har helt andre forutsetninger for lyssetting enn hvitmalte lokaler. Våre elektrikere vet godt hva som er best egnet, og kan rådgi deg i riktig retning. 

Visste du at vi også leverer løsninger for styringssystemer. Det kan også integreres i butikkbelysningen.

Vi gjør butikken din mer attraktiv

Skal du kapre kundene må butikken din skille seg ut, samtidig som sikkerheten er ivaretatt for både ansatte, kunder og verdier.

God belysning skaper salg

Når vi skal installere belysning, er det viktig for oss å forstå hva butikkonseptet er. Belysningen skal underbygge opplevelsen du ønsker å skape, og det krever detaljfokus. Belysningen i en interiørbutikk er eksempelvis helt annerledes enn den du får i en sportsbutikk. 

Vi tar butikkens utforming, design og ikke minst kundegruppen med i betraktningen. Du skal være trygg på at belysningen ikke bare trekker oppmerksomhet til varene – den skal også lede kundene til ulike områder, og aller helst også skape salg. 

Eltera har samarbeidet med flere ulike retailkunder i mange ulike bransjer. Ta kontakt for å høre mer, eller sjekk referansene våre.  

butikkbelysning

Vi ivaretar butikksikkerheten

Som butikkeier har du ansvar for sikkerheten, med alt det medfølger. Det innebærer blant annet: 

Hos Eltera får du ikke bare bistand med belysning. Våre elektrikere har tverrfaglig kompetanse, og kan også dekke dine sikkerhets- og rutinemessige behov. Vi vet hvilket regelverk du som butikkeier skal forholde deg til, og rådgir deg deretter. 

Først og fremst vil vi bistå deg med å sette opp nødlys. Det er en viktig veiviser for ansatte og kunder ved eksempelvis brann. Her kan vi sette opp lysstier, skilt ved nødutgangene og tydelig merking ved brannapparater og dører. 

De ansatte skal føle seg trygge på jobb

Ingen ressurs er viktigere enn dine ansatte. Din oppgave er å sørge for at de føler seg trygge på arbeidsplassen, både når de starter på jobb og når de er ferdige for dagen. Et stabilt sikkerhetssystem med kameraovervåkning er en god start. Det kan også hjelpe på egen nattesøvn – og gi bedre forsikringsbetingelser. 

I butikker er dette et must for å avdekke potensielle tyver og andre trusler mot ansatte og varebeholdning. Vi har lang erfaring med installasjon av kameraovervåkning, og ser sonene som bør dekkes. Moderne overvåkningssystemer kan også kombineres med styringssystemet ditt, for maksimal kontroll. 

butikkbelysning

Vedlikeholdsavtaler og internkontroll for butikk

Du som butikkeier plikter å holde el-sikkerheten ved like. Det kan våre elektrikere hjelpe deg med via en internkontroll. I samråd med deg gjør vi jevnlige besøk der vi går inn og sjekker tilstanden på det elektriske anlegget, med alle tekniske målinger og analyser det innebærer. 

Vi kan også sette sammen en HMS-perm for deg. Her inkluderes alle rutiner dere selv bør følge, og hva vi kan hjelpe dere med. 

Er du interessert i å videreutvikle butikken din? Vi hjelper deg gjerne med det elektriske. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi stiller gjerne til befaring.

Disse stoler på oss

Apotek 1VarnerVeidekkeNTNUCoop