Spennende prosjekter

Eltera Skagerrak er et selskap som er i stor vekst med positive resultater, mange inspirerende medarbeidere, og ikke minst spennende kunder som gir varierte oppdrag. Her presentere vi 3 spennende prosjekter.

Primært rettet mot næringssegmentet

Eltera Skagerrak er primært fokusert mot næringssegmentet. De har flere store prosjekter i porteføljen, og følger dem opp i form av rammeavtaler – det innebærer vedlikehold og service av bygget. De utfører også mindre prosjekter, samt noen oppdrag innenfor privatsegmentet.  

InflowControl 

InflowControl er et teknologiselskap som hjelper oljeselskaper med å forbedre effektiviteten i oljeproduksjonen og samtidig redusere industriens miljøpåvirkning med den autonome innstrømningskontrollventilen (AICV®). Teknologien forbedrer oljeproduksjonen ved å redusere uønsket gass og vann, noe som gjør oljefelt mer lønnsomme ved å støtte oljeproduksjon fra soner som typisk ville blitt forbigått. 

Eltera Skagerrak har totalrenovert hovedkontoret til InflowControl på Porsgrunn Porselensfabrikk. De har levert komplett elektroinstallasjon, brann- og nødlysanlegg, tele/data, samt komplett prosjektering. Det er også levert et omfattende AV-anlegg, med automatisk styring av både lyd, bilde og skjermer. Anlegget sto ferdig i 2022.

Høyt under taket, klatrepark

Høyt Under Taket er et innholdsrikt og unikt klatresenter som byr på klatreopplevelser for alle aldre og nivåer. Her kan familier venner, nybegynnere eller de med klatreerfaring, boltre seg på 1500 m2 med klatrevegger, buldring, klatreløyper og mye mer. Bygget er tegnet av Snøhetta og var ferdig i 2022. 

Eltera Skagerrak har vi levert komplett elektroinstallasjon, brann- og nødlysanlegg, tele/data, samt komplett prosjektering

Hollenderiet

Den tidligere Klosterfossen Papirfabrikk, er nå Hollenderiet. Her ble papirmasse laget med utstyr kalt «hollender». I dag er Hollenderiet gjenskapt slik bygget var opprinnelig med høye buede vinduer og teglstein fasader. I dag består bygget av kontorer, med cafè og bakeri i 1. etg fordelt på 2000 m2. Hollenderiet vant Skien kommunes bevaringspris i 2019

Eltera Skagerrak hadde ansvaret for totalrenovering med komplett elektroinstallasjon, brann- og nødlysanlegg, tele/data og adgangskontrollanlegg, samt komplett prosjektering i 2018. 

Flere spennende prosjekter fra Eltera Skagerrak