El-installasjoner i Munthes Gate 33

Eltera Nesbru ble valgt som leverandør av elektriske installasjoner i Munthes Gate 33. Boligene administreres av Stendi, og er tilpasset personer med nedsatt fysisk funksjonsevne. 

Rett i nærheten av Vigelandsparken finner du en bolig bestående av åtte hybler. Morgenstjernen Helsebolig AS og Carucel Eiendom AS har hatt ansvaret for prosjektering av boligen, mens Eltera Nesbru har stått for de elektriske installasjonene. 

I dag er det Stendi som benytter seg av eiendommen. Hyblene er tilrettelagt for at personer med nedsatt fysisk fuksjonsevne skal kunne ha en så selvstendig hverdag som mulig. 

Les også: Mange spennende utfordringer som prosjektleder i Eltera 

Et bilde av et leilighetsbygg med blomstrende busker på hver side

El-løsninger skreddersydd til bygget 

Alle leilighetene er på cirka 40-50 kvadratmeter. For Eltera Nesbru ble det viktig å forstå behovet, og sikre at løsningene var enkle å administrere. Jon Ivar Schanche har vært prosjektleder hos Eltera, og forteller at styringssystemene ble avgjørende. 

– Vi måtte ha løsninger som var lette for de ansatte å kontrollere, og for brukerne å benytte seg av. Det har vi løst med smartsystemer. Videre har vi valgt belysning som gir god oversikt til alle forhold, og selvfølgelig benyttet oss av LED. Slik fikk vi sørget for brukertilpasset belysning som fortsatt er hjemmekoselig, forteller Jon Ivar.  

Eltera jobbet med installasjoner i Munthes gate i rundt 6 måneder, og møtte på noen utfordringer underveis. Jon Ivar kan imidlertid fortelle at godt samarbeid og god koordinering med øvrige samarbeidspartnere gjorde at disse ble håndtert på best mulig vis. 

- Det kan ofte være litt utfordrende når man jobber med gammel bygningsmasse og eldre elektriske installasjoner. Det var også lav byggehøyde som førte til litt ekstra arbeid i forbindelse med føring av elektrisitet, men gjennom godt samarbeid og kompromisser med de andre involverte så mener jeg at vi kom fram til et svært godt resultat for sluttbrukerne, sier Jon Ivar.

Har du lest denne? - Hos Eltera Nesbru kan du alltid utvikle deg 

Helhetlige løsninger gir best sluttprodukt

Gjennom sin totalleveranse av elektro har Eltera Nesbru sørget for at boligene i Munthes Gate 33 har blitt vesentlig mer moderne og brukervennlige. Dette gir grunnlag for økt trivsel og livskvalitet, både for ansatte og beboere. 

- Jeg er mest fornøyd med helheten i de løsningene vi har levert. Samspillet med de andre aktørene på prosjektet har hele tiden vært godt, og dette gir gode resultatet for sluttbrukerne. I tillegg til en full modernisering av alt det elektriske har vi også lagt opp sprinkelanlegg, og ladestasjoner for el-bil, el-sykkel og rullestol, avslutter Jon Ivar. 

Eltera har i etterkant foretatt service på bygget, og sørget for at alt det elektriske fungerer som det skal. Sluttprosjektet har blitt funksjonelt, praktisk og ikke minst smakfullt – her vil beboerne trives i lang tid.

Trenger du eller din bedrift hjelp med det elektriske? 

Ta kontakt med våre dyktige fagfolk ved å bruk skjemaet nedenfor: