Serviceelektrikere søkes til Eltera AS

Vår visjon er å være fremtidens førstevalg. 

Blir du med på reisen?

Frist: 04.06.24
Ansettelsesform: Fast 

Eltera AS er et elektrikerselskap i stor vekst, med fokus på fremtidens løsninger. Vi er en del av ElteraGruppen. Vi dekker Stor-Oslo, Bærum, Asker, Drammen, Lillestrøm og Ski. Det er også muligheter for reising for de som ønsker det, da vi har mange landsdekkende rammeavtaler. I dag er vi ca. 110 ansatte.

Vi utfører alt fra prosjektering til installering av alle typer el-anlegg innenfor næringsbygg, industribygg, offentlige bygg, retail og mye mer. Arbeidet omhandler alle faser fra planlegging og gjennomføring til en avsluttende kvalitetskontroll. Innenfor eget hus har vi bred erfaring innen utførelse av sterkstrøm- og svakstrømsinstallasjoner, prosjektering og byggautomasjon, hovedsakelig innenfor næringsinstallasjoner. Grunnet stadig økende oppdragsmengde søker vi servicemontører Gr. L som primært skal jobbe i Oslo og omegn.

Rollen som servicemontør er svært viktige rolle hos oss. Ved å bidra til å sikre at våre kunder er så fornøyd at de vil ha oss som sin foretrukne elektriker neste gang de har et behov, er en leveregel og en suksessfaktor for oss. Vi er ambisiøs og engasjert aktør som er opptatt av å bygge en inspirerende arbeidsplass med godt arbeidsmiljø, faglig utvikling og sosiale aktiviteter. Vi håper vi få deg med på laget.

Bli kjent med Eltera

Om arbeidshverdag og arbeidsoppgaver

Hos oss er arbeidsdagen variert. Du vil kunne jobbe med installasjon, reparasjon, vedlikehold og service- og nyinstallasjoner av elektriske anlegg. Du vil være ansvarlig for å utføre elektrisk arbeid i henhold til lover, forskrifter og standarder, og for ha god kunnskap om elektrisk sikkerhet. Dette inkluderer installasjon vedlikehold, utredning/feilsøking av elektriske systemer og utstyr, som belysning, strømforsyninger, sikkerhetssystemer, telekommunikasjon etc.

Du vil være en viktig del av vårt team, og må derfor være god til å kommunisere og samarbeide godt med kollegaer, andre fagfolk og kunder. Du vil også gi råd og veiledning til kunder om produkter og annet innenfor elektro. Sist og ikke minst så vil dokumentasjon av utførte oppdrag og prosjekter være en viktig del av jobben.

Hvem er du?

Vi ønsker deg som er ansvarsbevisst, selvgående og har et sterkt ønske om å yte det lille ekstra. Du er serviceinnstilt og har evne til å raskt sette deg inn i kundenes problemstillinger og finne gode løsninger. Du er strukturert og evner å prioritere. Du er ikke redd for å ta initiativ og du tar ansvar. Du er selvgående, men samtidig en god lagspiller. Du liker å utvikle deg, og tilegner deg kontinuerlig ny og nødvendig kunnskap innen ditt fagfelt.

Vi tilbyr:

 • Et positivt, inkluderende og godt faglig arbeidsmiljø
 • Gode muligheter for å bygge en karriere og personlig utvikling
 • Kurs via vår interne skole, EG Skolen
 • Frihet til å styre og planlegge din egen arbeidshverdag
 • Variert arbeidshverdag, som team og alene
 • Konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger. 
 • Servicebil og fri mobil
 • Mulighet til å sette ditt fotavtrykk på bedriften
 • Bonusordning

 

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Fagbrev elektriker Gr. L eller S
 • Evne til å ta ansvar og jobbe selvstendig
 • Strukturert og evne til å prioritere
 • Erfaring fra service- og prosjektarbeid er en fordel
 • Må ha førerkort klasse B

Det er selvfølgelig viktig at du fyller flere av de ovennevnte kompetansekravene, men det vil være din personlighet, engasjement og motivasjon for akkurat denne stillingen som vil være avgjørende.

Hvis du har spørsmål så ta kontakt med daglig leder Eirik Hemminghytt på eirik.hemminghytt@eltera.no , evt. mobil 48018666

Søk her.  

Vi behandler søknader fortløpende.