Nye boliger

Det blir stadig viktigere å bygge boliger som møter nåtidens utfordringer med fremtidens løsninger. I møte med strengere byggekrav, klimaendringer og økende strømpriser er det kun de beste elektriske løsningene som kan gi tilstrekkelig energieffektive og bærekraftige boliger. 

Det kommer stadig nye krav til alt av nybygg - også til boliger. Enten det er krav som tar sikte på å skape trygge bygg eller mer energieffektive bygg så kjenner Eltera godt til dem, og vet hvordan de kan nås. 

Eltera har lang erfaring med nybygg, og har samarbeidet med mange ulike utbyggere. Gjennom vår erfaring kan vi sammen komme fram til løsningene som skaper boliger som er skapt for både beboerene og det grønne skiftet. 

Totalleveranse på Neskollen

Eltera har i svært lang tid hatt et nær samarbeid med Idéhus Romerrike AS, og det seneste samarbeidet har resultert i leveranse av alt det elektriske i et nytt boligtun på Neskollen. 

"Elektrikerne i Eltera Eidsvoll er gode ambassadører for både Eltera og Idéhus når de er ute på oppdrag. De tar hensyn til boligen under arbeid så det blir et godt sluttprodukt for kunden"
- Tommy Dalbo, Idéhus Romerike.

Med hjerte for din nye bolig

Med Eltera på laget får du en aktør som er genuint interessert i å være med på å realisere drømmeboligene for både utbygger og sluttkunde. Du får også en samarbeidspartner med svært bred fagkunnskap som kan bidra med alt fra enkle installasjoner til mer omfattende prosjektering. 

El-installasjoner blir stadig mer komplekse, også i privatmarkedet. Du synes kanskje at det kan være vanskelige å navigere deg fram til de løsningene som passer best til dine behov? Heldigvis har Eltera god kjennskap til nåtidens utfordringer, og vet hvilke fremtidsrettede løsninger som skal til for å løse dem!

Smarthus - Spar strøm uten å redusere komforten

Med smarthusløsninger kan du enkelt ta kontrollen over strømforbruket i boligen din. Smarthusløsninger handler om å samle alle elektroniske komponenter i huset i et felles system, som du enkelt kan styre eksempelvis med din smarttelefon. 

En av de store fordelene med smarthus er at du kan redusere strømutgiftene dine uten at det går på bekostning av komforten. Dette kan du gjøre gjennom å opprette automatiske løsninger som foreksempel reduserer temperaturen på natten eller når du ikke er hjemme, eller sørge for at lys slås av automatisk i rom som ikke er i bruk.

Ønsker du en seriøs elektriker som har kompetansen til å se både dine behov og muligheter knyttet til smarthus? Eltera har på kort tid opparbeidet betydelig fagkompetanse innenfor smarthus og har både evnene og muligheten til å hjelpe deg med å gjøre din drømmebolig til et smartere hjem. 

Lad elbilen din trygt og effektivt hjemme

Stadig flere velger å kjøre elbil. Selv om strømprisene er ustabile, og enkelte avgiftsfordeler har utløpt er det fortsatt oftest billigere med enn elbil enn en fossilbil. Enten det er hele borettslaget eller kun du som skal gå til innkjøp av elbillader så er det viktig å vite at laderen du kjøper passer til deg og ditt behov. 

Eltera er eksperter på elbillading, og kan derfor bistå deg med å gjøre riktig valg. Vi kjenner de ulike laderne på markedet og kan derfor raskt komme fram til hvilken lader som passer deg best. Vi har montert elbilladere hos bedrifter, borettslag og hos privatpersoner. Vi gjør naturligvis hele monteringsjobben, inkludert kabling, evetuell graving og installasjon av dedikert kurs i sikringsskapet. Husk at alt elektrisk arbeid må gjennomføres av kvalifiserte elektrikere. 

Les mer om elbillading her!  

En elektriker installerer elbillader

Riktig belysning gir trivsel i nybygg

Selv om installering av belysning skjer sent i byggeprosessen, forekommer både planlegging og prissetting tidlig. Derfor er du avhengig av å planlegge belysningen godt i forveien. Risikoen ved å vente er nemlig at ønskene dine kan bli både dyrere og vanskeligere å ferdigstille. 

Det kan være vanskelig å se for seg riktig plassering før dekor, møbler og andre elementer er på plass. Nettopp her kommer vi i Eltera inn – slik at vi kan hjelpe deg med planleggingen, og sørge for at du ender med de beste løsningene i ditt hjem.  

Vi tar ibruk byggets plantegningene for å se nærmere på hvilke muligheter du har, og deretter går vi gjennom dine innredningsplaner. Slik danner vi oss et godt utgangspunkt for å plassere lampepunktene – gjerne sammen med uttak og annet elektrisk materiell. 

Ønsker du å vite mer om belysning? Her får du mer innsikt i Eltera sitt arbeid med belysning! 

Sterkt faglig samarbeid med Nordbolig på Hamar

Et av nybygg-prosjektene Eltera har jobbet med de siste årene er boligfeltet på Nordviken i Hamar. Der hadde Eltera et svært godt samarbeid med Nordbolig, samtidig som vi hadde en totalleveranse på elektro. 

Trenger du hjelp med det elektriske i forbindelse med nybygg? 

Fyll ut kontaktskjemaet under for å komme i kontakt med våre dyktige elektrikere: